Aulikki Lehtinen lauloi kunniamaininnan

Aulikki Lehtinen poseeraa finaalin kuvanneen AlfaTV:n lähetysauton edustalla.

Suuren suosion saanut Eläkeliiton Karaokemestari -kilpailu huipentui Leppävirralla 2. – 4. lokakuuta.

Mestaria ei Sastamalaan saatu, mutta Kiikoisten yhdistystä edustava Aulikki Lehtinen hurmasi tuomariston kappaleella Katse vaan ja kainaloon ja palkittiin kunniamaininnalla. Lehtinen kilpaili 50+ -sarjassa.

Toinen sastamalalaisedustaja oli Vammalan yhdistyksen 70+ -sarjan Seija Levonoja. EL Satakunnan piirin edustajien joukossa oli myös köyliöläinen Pekka Partanen.

Karaokemestareiksi 70+ -sarjassa kruunattiin Maj-Lis Rantala Forssasta ja Arto Halonen Salosta. 50+ -sarjan mestareita ovat Lea Annala Kälviältä ja Tuomo Huttunen Pellosta.

Kilpailu karaokemestaruuksista alkoi jo keväällä ensin aluekisojen ja sitten piirikisojen merkeissä. Ensimmäisissä vaiheissa mukana oli toista tuhatta laulajaa. Piirikilpailujen voittajat, yhteensä noin 80 osallistujaa ympäri Suomea, lauloivat Leppävirralla ensin semifinaaleissa, joista finaaliin valittiin kahdeksan laulajaa per sarja.

Aulikki Lehtinen nappasi finaalipaikan.

Tuomaristossa istuivat muun muassa entinen Tangokuningatar Kirsi Rissanen ja Tangokuningas Petri Hervanto. Finaali esitetään AlfaTV-kanavalla lauantaina 13. lokakuuta.

Seuraava valtakunnallinen EL Karaokemestari 2019 -kilpailu pidetään Pirkanmaalla Ikaalisten kylpylässä.

Aulikki Lehtisen palkinto.
  • avatar Nimetön

   Eivät tuomaritkaan viikkotolkulla valvo. Johan siinä kaikki tulisivat pöpeiksi!

 • avatar Aulikki

  Näin se kateus jälleen tuli esiin?!
  Tämä oli tiedossani ja siksi varmaan menestyinkin valtakunnan tasolla näin hyvin. Sain kovat “arvostelut” Satakunnan mestaruudesta jo keväällä, mutta se oli turhaa m.o.t.

  Olen ihmeissäni, että tämä palsta on täällä vieläkin olemassa, vaikka se ei tuo mitään hyvää kenellekkään osapuolelle. Vastuuttomat -nimettömät henkilöt kommentoivat mitä milloinkin ja kenestä tahansa. Minulla on kaikki hyvin. Tämä laulukisa oli vaan pikku juttu muiden joukossa. No, nyt sinä onneton vastaat, että minulla meni “herne” nenään, mutta ei, haluan kommentoida tästä turhasta palstasta jälleen muidenkin puolesta. Eikä kannata sanoa edes sanan vapaudesta! Se on todella oikeus, mutta omalla nimellä !!!!
  Kaikille kaikkea hyvää ja kaunista syksyä !
  Minä lähden palkintomatkalle etelän lämpöön. Tsiribiribom!

  • avatar Nimetön

   Mielestäni Alueviesti tarjoaa tässä monille ihmisille ilmaista mielipiteensä. Mikäs sen paree. Ja paljon on myös lukijoita. Se on tietty harmi jos mennään henkiökohtaisuuksiin. Mutta kyllä tässä toimeen tullaan ja pärjäillään.

 • avatar KaraOke

  Hienosti ja mukaansa tempaavasti veti Aulikki saman kappaleen jo Kiikoisten karaokeääni kilpailussa elokuussa! Onnittelut ja odotellaan Alfa tv lähetystä myöhemmin.

 • avatar Nimetön

  Mutta kyllä Niemisen Villen olisi kuulunut voittaa Kiikosten karaokeääni kilpailu,siinä esityksessä oli potkua!!

  • avatar Nimetön

   ….?????? jäikö oma voortisi sinne? Pyydä joku hakemaan se kotiisi.

 • avatar Nimetön

  ….?????? jäikö oma voortisi sinne? Pyydä joku hakemaan se kotiisi.

  • avatar Nimetön

   .mitä tämä tänne kuuluu ? Ville ei voittanut Kenellä on voorti ?.????

   • avatar Nimetön

    Voorti kuuluu trollille, joka laittaa tätä kommenttiaan kaikkialle saadakseen ärsytettyä lukijoita. Hän nauttii saamastaan huomiosta. Jätetään siis vastaamatta tällaisiin provoihin ja annetaan trollin katsella parkkiin jäänyttä voortiaan hullujenhuoneen ikkunoiden takaa.

 • avatar Nimetön

  täsä tekee joka jätkä vähä kovempia saavutuksia päivästä toiseen mutta ei niistä lehti juttuja raavita,mutta jotenki tää kyvytön on ittensä saanu lehteen myytyä

  • avatar Tapani

   Älä nyt viitsi! Yleisön edessä laulaminen niin, että väki viihtyy ja nauttii esityksestä on ihailtava suoritus. Aulikilla on luonnostaankin hyvä ääni, ja hän on kehittänyt sitä ja esiintymistään vuosien ajan. Iskelmiä esitetään iskelmäasenteella ja Aulikilla tuo asenne on kohdallaan.

 • avatar Karaoke laulaja

  Kannattaa käydä ” Karaoke 2018 eläkeliitto”, sivulla katsomassa mistä on kyse.

 • avatar Piritta

  Pieni vilaus näkyi telkkarissa, oisi saanut tulla pidenpikin pätkä,oisin halunnu kuulla ja nähdä koko esityksen.Onnea. Sinulla on hyvä ääni ja esiintymisvarmuutta.

 • avatar Aulikki

  Kiitokset Onnitteluista ja terveiset Rodoksen lämmöstä!
  Tosiaan 32 finalistia ja 1,5 tunnin ohjelma niin siksi näyttivät vain pienen pätkän jokaisen laulusta. En ole sitäkään vielä nähnyt, mutta toivottavsti tullee uusintana joskus.
  Onnea jo nyt 2019 kilpailijoille Ikaalisten kylpylään – kiva kokemus – suosittelen- tulen kannnustamaan.

Kommentointi ei ole käytössä.