Pick N Payn tonttikauppa etenee Huittisissa – nimet papereihin torstaina

Tähän, valtateiden 2 ja 12 risteykseen, nousee Huittisten Pick N Pay.

Suomalainen kauppaketju Pick N Pay teki toukokuussa markettitonttivarauksen Huittisten Sahkosta, Autotalo Pelttarin ja Tokmannin välistä.

Tonttikauppa etenee ylihuomenna torstaina, kun Huittisten kaupungin edustajat ja Pick N Payn omistajat allekirjoittavat tontin kauppakirjan.

Pick N Payn tontti on kahden hehtaarin kokoinen ja se tarjoaa rakennusoikeuden 9 900 neliölle.

Huittisten ympäristö- ja rakennuslautakunta myönsi kesäkuussa poikkeusluvan, jolla tontin päivittäistavarakaupan kaavan mukainen osuus nostetaan 2500 neliöstä 4000 neliöön. Poikkeuslupa ei nosta kaupan toimintojen suurinta sallittua kokonaisrakennusoikeutta, vaan päivittäistavarakaupan osuuden nosto korvaa muuta kaupan kerrosalaa.

Pick N Payn toiminta painottuu ruokakauppatoimintaan ja osa yrityksen toimintamallia on hankkia isoja tavaraeriä, mikä edellyttää tavallista enemmän pinta-alaa päivittäistavarakaupalle.

Pick N Payllä on ennestään myymälät Raumalla ja Porissa, niiden lisäksi yrityksellä on myös verkkokauppa. Pick N Pay työllistää tällä hetkellä noin 60 työntekijää.

 • avatar Jotain edistystä tännekkin

  Hyvä jutska että jotain vipinää sentään tulossa

 • avatar Nimetön

  Eiköhän muillekin tonteille ole tulijoita vielä kun saadaan 2-tieltä paremmat liittymät. Mutta missä viipyy Motonet?

  • avatar Nimetön

   Ei välttämättä kaukaa haettu ajatus. Asiakaskuntaa voisi riittää, kun ajattelee, että houkuttelee ainakin 50 km säteellä ihmiset paikalle.

Kommentointi ei ole käytössä.