VaLePa kaatoi LeKin Suomen Cupissa

Suomen Cupissa Vammalan Lentopallo kohtasi vieraissa Lempäälän Kisan. Pukkipaidat ottivat suoran voiton 0-3 (16-25, 19-25, 19-25).

Ensimmäinen erä lähti liikkeelle VaLePan komennossa. Pukkipaidat saivat hyviä vaimennuksia ja Niko Suihkonen oli hyökkäyksessä tehokas. Mikko Esko ja Olli Kunnari nappasivat torjunnat ja tilanne oli nopeasti 5-11. Myöhemmin VaLePa kompuroi syöttöruudussa, mutta LeKi ei pystynyt käyttämään tilaisuutta hyväkseen.

Toisessa erässä kotijoukkue pysyi paremmin kärryillä. Peli oli vielä tasoissa numeroissa 19-19.

Kolmas erä oli toisen toisinto. Tasaisen alun jälkeen VaLePa karkasi.

Suomen Cupin puolivälierissä VaLePa kohtaa Akaa-Volleyn. Mestaruusliigassa on sunnuntaina vastassa Raision Loimu Tampereella.

Poimintoja

• Nimetön

Sitten olikin kaksi pilipaliporukkaa vastakkain.
      Valepa alkaa olemaan auringonlaskun joukkue.

• Nimetön

Ehkä hiukan huolestuttaa… olisiko ehkä sittenkin pitänyt voittaa erät n. 25 – 12 noin.
    Leki on varmasti hyvä joukkue, mutta VaLePan pitäisi olla Suomen paras.
    Uskotaan kuiten SM-cupin ja liigan voittoon. Se nyt on vähintä – tuolla porukalla.

• Nimetön

tosi valepan kannattaja poikotoi treella pelattavia otteluita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!