“Lisää matkustajakatoksia rautatieasemalle”

Kuvituskuva Karkun asemalta.

Hyvä uutinen, että junaliikenteen kehittäminen on havaittu tärkeäksi Porin, Rauman ja Tampereen välillä. Satakuntaliitto esittää (Aluev. 24.10.) mm. junavuorojen lisäämistä näiden kaupunkien välillä. Tämä varmasti hyödyttäisi kaikkia näitä kaupunkeja sekä niiden talousalueita.

Nyt täytyy vain Sastamalan omien kansanedustajien käyttää kaikki arvovaltansa, että toteutus on Sastamalan kannalta myönteinen. Yhtään junavuoroa tai pysähdystä Vammalan asemalla ei saa lopettaa. Toivottavasti Hakanen, Nurminen ja Satonen yhteistuumin tarttuvat asiaan jo suunnitteluvaiheessa.

Tätä odotellessa on Sastamalan kaupungin pyydettävä VR/liikennevirastolta lisää matkustajakatoksia 2-laiturille. Nyt siellä on vain yksi katos, joka ei alkuunkaan riitä, sillä suurin matkustajamäärä kulkee juuri tämän laiturin kautta. Myös lippuautomaatti on taivasalla sateen ja lumen armoilla.

Kaupungin oma asia lienee rakentaa riittävä sateensuoja myös taksipysäkille torin reunassa.

Nämä seikat saattavat tuntua vähäpätöisiltä, mutta kyllä niiden hoitamisella kaupunki voi viestittää matkustaville: olette tervetulleita jo rautatieasemalta alkaen!

Matkaaja

  • avatar Hakaselle, Nurmiselle ja Satoselle tervehdys

    *******Yhtään junavuoroa tai pysähdystä Vammalan asemalla ei saa lopettaa. Toivottavasti Hakanen, Nurminen ja Satonen yhteistuumin tarttuvat asiaan jo suunnitteluvaiheessa.****

    Eikä yhtään Karkun asemalta.

Kommentointi ei ole käytössä.