Yllätysten Yö on koko perheen juttu – Mukana 30 kohdetta

Yllatysten yo, ostoksia
Yllätysten Yön tunnelmaa. Ostoksia voi tehdä vaikka isänpäivälahjaksi.

Sastamalassa Keikyän ja Kiikan alueen kylissä vietetään Yllätysten Yötä perjantaina. Tapahtumien merkeiksi syttyvät elävät tulet.

Yllätysten Yössä on tuttuun tapaan nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Kohteita on ilmoittautunut mukaan kolmekymmentä.

Liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin, sillä osassa paikoista tapahtuu jo päivästä alkaen. Yleisesti tapahtumat keskittyvät iltaan. Vilkkaimmillaan Yllätysten Yön tarjonta on iltakuuden ja -kymmenen välillä. Myöhäisimmillään ohjelmaa on aamuyön pikkutunneille.

Tapahtumien järjestäjät ovat paikallisia yhdistyksiä ja muita yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Yhdessä tapahtumat muodostavat Yllätysten Yön.

Kartta johdattaa yllätysten jäljille

Tapahtumat osoitteineen ja aikatauluineen on koottu listaksi ja kartalle Yllätysten Yön kotisivuille osoitteeseen www.yllatystenyo.com. Karttoja on myös kohteissa jaossa rajallinen erä.

Ensimmäisen kerran Yllätysten yötä vietettiin vuonna 1992.

 • avatar keikyäläinen

  olen nyt asunut 25 vuotta keikyällä. vieläkään en ymmärrä tämän tavoitetta ja ennen kaikkea ajankohtaa. ihan rumimpaan vuodenaikaan kierretään pimeässä sateessa moikkaamassa vanhoja tuttuja. tosi sisäänlämpiävä juttu.
  Miksi tätä tehdään ?

  • avatar Nimetön

   Ei se mikään sisäänpäin lämpiävä juttu ole. Esim. Vammalasta siellä käy paljon porukkaa.
   Kiitos kuitenkin positiivisesta ja yhteisöllisyyttä edistävästä kommentista.

  • avatar Nimetön

   ootko tullunna Pöytyältä? Me kun taivutamme Keikyässä, jos et oo sattunut kuulemaan.
   Ajankohta on mitä sopivin, jouluun valmistauduttaessa, ilmastonmuutokselle emme voi mitään.
   Yhteisöllisyys, kylän elävänä pitäminen, mikä on sitä parhainta. Ja eipä oo vierailijoittakaan yksikään tapahtuma jäänyt.

 • avatar keikyäläinen

  olen nyt asunut 25 vuotta keikyällä. vieläkään en ymmärrä tämän tavoitetta ja ennen kaikkea ajankohtaa. ihan rumimpaan vuodenaikaan kierretään pimeässä sateessa moikkaamassa vanhoja tuttuja. tosi sisäänlämpiävä juttu.
  Miksi tätä tehdään ? kertokaa

 • avatar Nimetön

  Sehän se idea just oli, valoa pimeyteen. Kiva tapahtuma, aina mukana, jos vain ehtii.

 • avatar yätönyä

  Tairan kans poiketa, Sastalamasta kun ollaan! Ajankohta syksyllä on ja on ollu ihan ok, mutta ihmetyttää kun nimeksi tapahtumalle on valittu “yö” koska suurimmalta osin porukka liikkuu raitilla jo kuuren aikoihin ja yhreksältä ehtoola on hiljasta kuin hautuumaalla? Sillon ku mää lähren yäelämää mukamas viettää ja ihmisiä tapaan? Viimesin rillimakkara joka paikasa on myyty jo hyvisä ajoin ennen iltayhreksää ja lämmin kaffeekin on finito? Muutama myynti- tai tapahtumapaikka on vielä avvoinna, useat jo suljettuina? Miksei ihmisiä todellinen yötapahtuma kiinnosta? Tairan taas vaan jälleen kerran ehtoosti mennä parille “keikyälle” Kökköön! Se paikka lienee avvoinna myöhäsempäänkin?

Kommentointi ei ole käytössä.