Sastamalan budjetti etenee sopuisasti

Sastamalan kaupungintalo
Sastamalan kaupungintalo.

Talousarvio on Sastamalassa seuraavaksi valtuuston päätettävänä. Kaupunginhallitus lähetti sen eteenpäin yksimielisenä.

Veroprosentit etenevät myös vailla soraääniä. Tuloveroprosentiksi on esillä nykyinen 20,75. Kiinteistöverojakaan ei olla muuttelemassa.

Budjettia kaupunginhallitus istui kahdeksan tunnin kokouksessa, joka toki pariin otteeseen oli taukojen vuoksi keskeytettynä.

 • avatar Nimetön

  Hyvä, ettei koroteta veroja. Etenkään kiinteistöveroja. Sehän olisi epäsuhteessa sen kanssa että muuttotappiokuntaamme saataisiin lisää rakentajia ja uusia asukkaita. Valtuusto toivottavasti toivoo samaa.

 • avatar jassåå

  Se, että kaikki etenee sopuisasti, tietää sitä, ettei mitään uutta tule. Sama pysähtynyt tila jatkuu. Kouluja koppuloidaan.

  • avatar Nimetön

   Teet niin tai näin, niin aina väärinpäin.
   Jos kaipaamaasi uutta olisi tiedossa, niin joku toinen huutaisi, että verovarojen väärinkäyttöä ja että rahat laitettiin juuri väärään reikään, jne, jne.
   Edustuksellinen demokratia on tällaista.

   • avatar jassåå

    Ei se nyt ihan niinkään mene. On tehty kaikenlaisia suunnitelmia, mutta mistään ei pidetä kiinni. Johtajat pysyvät kuivilla, kun eivät aja mitään asiaa, johon verorahoja kuluisi. Ollaan niin tyytyväisiä kaikki.

   • avatar Nimetön

    Sastamalan äärikonservatiivinen, agraarivoittoinen alkuasukasväestö heijastuu varovaiseen päätöksentekoon, kun en tee mitään en tee virheitäkään.
    No tällä pelillä ei ole pärjännyt missään kisassa enää pitkään aikaan, näkyyhän se muuttotappioina meilläkin. Sastamalassa luotetaan muutamaan kasvavaan yritykseen ja heidän riskinottokykyynsä, se vaan ei riitä koko kunnan kehittämisessä yhtään mihinkään.

 • avatar Nimetön

  Tota vie ihmettelen mikä helkkarin peruste oli nostaa muutaman virkamiehen palkkojaan! Ei ainakaan tehdyt työt…

  • avatar Nimetön

   Mistä tiedät mikä heidän työpanoksensa on ollut?

   Palkkoja nostetaan yksityispuolella ja myös julkisella puolella sen takia, että palkkojen kilpailukyky säilyy eikä työntekijä hae muualle töihin.
   Uuden resurssin rekrytointikulut ovat 5000 – 10000 € ja sen lisäksi työssäoppimisen aika kustannuksineen.

 • avatar Nimetön

  Kun on ollu varaa nostaa ns. herrojen palkkaakin, nii KYLLÄ sillon on varaa korjata Keikyässä oleva kaunis riippusiltakin!! Se on paljon järkevämpi asia.

 • avatar Nimetön

  Kyllä kun kaupunkia katsoo monella mittarilla,en kyllä näe palkakorotukseen aihetta. Miten ovat kehittäneet kaupunkia? Kun verorahat vähentyneet niin työt samassa suhteessa kanssa.

 • avatar Nimetön

  Kuntatyötekijöillä työ kuulemma kovin tressaavaa? Kun rahat loppu mitkä työt? Silloinhan pyöritellään peukaloita kopissa.Mutta ei palkankorotukseen mitään perustetta,alennukseen kyllä!Lomautus ensin alkuun 3kk kaikille.

 • avatar Nimetön

  Nyt aletaan kyttäämäämään ihmisten pihoja ja niillä sijaitsevia puuvajoja ja huvimajoja, että saadaan kiinteistoveroa lisää. Kyllä ne herrojen palkankorotukset jostain on saatava.

  • avatar Nimetön

   Sinäkö olet kärähtänyt luvatta rakennetusta varastorakennuksesta? Vaikeatahan sitä on myöntää omaa vikaansa, vennamolainen herraviha on helpompaa.

Kommentointi ei ole käytössä.