Ideatehdas innostaa ideoimaan Sykettä

Sastamalassa Yrityspuisto Sykkeen kehittäminen innostaa. Ideatehdas on saavuttanut suuren suosion.

Yrityspuisto Sykettä kehitetään sähköisen ideointialustan avulla. Kävijöitä Ideatehtaassa on ollut jo nelisensataa. Kommentteja, ideoita ja arvioita on kertynyt reilusti toista tuhatta.

”Ideatehdas on sähköinen ideointialusta, jossa osallistujilla on mahdollista arvioida jo esitettyjä ideoita, kommentoida niitä sekä esittää omia ideoitaan”, kertoo Sykkeen yrityspuistokoordinaattori Noora Nieminen.

Tavallisista kyselyistä poiketen Ideatehtaassa pystyy jatkamaan ideointia. Kirjautumalla voi seurata ideoiden kehittymistä ja osallistua keskusteluun.

”Tavoitteenamme on saada pitkälle jalostettuja ideoita sekä tietysti hyvää keskustelua aiheen ympäriltä”, sanoo Noora Nieminen. ”Toivomme, että kaikki asiasta hiukankin kiinnostuneet osallistuvat ideointiin ja käyvät tehtailemassa useamman kerran”, hän kannustaa.

Ideatehdas on avoinna 10. joulukuuta saakka. Mukaan pääsee tällä linkillä.

Yksi vastaus artikkeliin “Ideatehdas innostaa ideoimaan Sykettä”

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>