Yleisöltä: “Vasta päätöksen toteutus auttaa uimahallin valmistumisessa”

Kiikan pieni Säästöpankki oli rakentamassa uutta toimitilaa. Jostain oli tullut idea: voisihan siihen sisältyä uimahallikin. Johto kypsytteli ideaa ja selvitteli tarkemmin hanketta. Syntyi ehdotus isännistölle: rakennetaan myös uimahalli. Muistan hyvin, kuinka isännistö hyväksyi hallituksen ehdotuksen.

Päätös pantiin toimeen ja v. 1968 valmistui Kiikkaan uimahalli tämän alueen ensimmäisenä uimahallina. Seraavana vuonna Huittisiin valmistui myös uimahalli. Vuonna 1970 sai Keikyäkin oman uimahallin.

Olen iloinen, että me kiikkalaiset ja keikyäläiset olemme jo 50 vuotta saaneet nauttia uimahallin käytöstä. Saman ajan myös monet naapurikuntalaiset ovat päässeet nauttimaan näiden paikallisten uimahallien palveluista.

Suunnittelua tietysti tarvitaan, mutta päätöksen toteutus vasta auttaa uimahallin valmistumisessa.

Toivo Hinkkanen,
aktiivinen uimahallin käyttäjä, 91v.

 • avatar UP

  Hieno kommentti Toivo. Me vanhan Äetsän kunnan alueella asuneet olemme olleet etuoikeutetussa asemassa. Siksi harmittaakin silloisen Vammalan ja nykyisen Sastamalan kaupungin asukkaiden puolesta, sillä tuntuu että hyvin monet eivät edes ymmärrä mitä ovat menettäneet näinä kaikkina vuosina.

 • avatar Nimetön

  Tämä oli hyvä kirjoitus ja aivan totta tuon toteutuksen osalta. Olenkin joskus miettinyt miten Kiikkaan on aikoinaan jo uimahalli saatu tehdyksi, harvassa tuon kokoisessa taajamassa sitä on varmaan ollut. On ollut rohkeutta toteuttaa hyvä idea.

 • avatar Nimetön

  Kiikan hallin talous 1972 jo niin huonolla tasolla että tarvittiin lisärahaa paikallisilta yrityksien ja kunnan kassasta. Ei lipputuloilla halleja ole koskaan saatu toimimaan.

 • avatar Nimetön

  Kiikan uimahalli vaan kuntoon tulee paljon havemmaksi ei vammala tarvi uutta kun ei ole rahaa tärkeimpiinkän Kaikista tarviitehdä leikkauksia vaan !!!!

Kommentointi ei ole käytössä.