”Koulun paikka on Kivirannan pellolla”

Mummulla Huittisista on vankka mielipide siitä, mihin uusi koulu tulisi Huittisissa rakentaa.

Kauas missä katse kantaa… yli peltojen

“Peltoaukeita voi ja saa ihailla Huittisissa paljon. Jos tulet Huittisiin Tampereen suunnalta, näet Sammun ja Vesiniityn peltoaukeat. Jos taas saavut Rauman tai Porin suunnasta, niin eteesi aukeaa Raijalan ja Mommolan peltoaukeat. Turun suunnasta tullessa Vampulan ja Jokisivun, Helsingin suunnasta Huhtamon, eikä ilman peltoaukeita tarvitse tulla Punkalaitumenkaan suunnasta, silloin eteesi avautuu Suttilan pellot.

Huittisista löytyy siis peltoaukeita riittämiin, ei niitä tarvita enää kaupungin keskustassa, vaan pikemminkin päinvastoin. Kivirannan pelto on arvokas ja juuri oikea paikka uudelle Lauttakylän koululle. Lähellä olisi uimahalli, kirjasto, liikuntahalli, urheilukenttä, jäähalli ja Kännölän ulkoilualue… siis kaikki.

Paljon puhutaan perustamiskustannuksista, kaikkea ei vaan aina voi mitata pelkästään rahalla, joskus kannattaa miettiä myös tulevan hyödyn kannalta. Toivotaan siis, että kaupunginvaltuusto ei muuta jo hyväksymäänsä päätöstä.
Tulevaisuus on nuorten.”

Mummu Huittisista

  • avatar Nimetön

    Uuden koulun paikka on vanhan koulun paikalla. Vain harvalla on varaa paaluttaa Kivirannan peltoa.

  • avatar Nimetön

    Olkoon koulun paikka seuraavat 500 vuotta Kivirannan pellolla. Perustukset sen mukaan.

Kommentointi ei ole käytössä.