Yleisönosastolta: “Mieti ketä äänestät!”

Mummun kiikkustuoli ei ole myynnissä

“On periaatteita, asioita, joskus tavaraakin, mikä on niin arvokasta, rakasta, pyhää, ettei se ole millään rahasummalla, tai etuudella ostettavissa.

Onko sellaisia yksilöitä ollut ja löytyykö heitä tänään, joilla on arvoja, periaatteita, jotka ovat lahjomattomia, jotka eivät mielistele ketään, katso vain gallupeja, enemmistön suosiota. Puolueloikkareitakin on ollut nimiä mainitsematta ihan riittävästi.

Vastaan, onneksi on. Heitä on syytä ihailla, ihmetellä ja jopa äänestää. Kirjoista löytyy Aabraham, Daniel, Job, Mooses, kuninkaat Benjamin, Moosia, ehkä Jeesuksen jälkeenkin sellaiset kuin esikristityt, apostolit, muut marttyyrit, myöhemmin Luther, Calvin.

Poliitikkojakin on, Gandhi, Churchill, Paasikivi, Pesonen, viime mainittua ei saatu luopumaan itsenäisyytemme asiasta. He ovat olleet oikeita menestyjiä, maailman voittaneita.

Ehkä itse kunkin tulisi nyt tarkasti miettiä, kuinka luotettava, sanansa pitävä, uskollinen itse on perheessään, työpaikalla, kuntalaisena, suomalaisena – ja ketä tulee tukea, äänestää 2019!

Itsensä voittaminen on elämän tarkoitus. Jollei ole oikealla tavalla nöyrä, maailman melskeiden keskellä sisäistä ääntään tarkasti kuunteleva, liittojaan pitävä, sikäli kun on sellaisia tehnyt, niin huomaa pian tulleensa manipuloiduksi, ostetuksi, periaatteensa, puolueensa, maansa myyneeksi.”

Tuomo Isokangas
eduskuntavaaliehdokas (PS)

  • avatar Nimetön

    Soini vaihtoi Mummun keinutuolin ministeri Audin takapenkkiin. Arvovalintoja!

  • avatar Nimetön

    On todella ihailtavaa, että Persut varoittavat äänestämästä heitä. Toisaalta mummun kiikkustuoli ja Suomen ulkopolitiikan hoito eivät ole kovin lähellä toisiaan.

Kommentointi ei ole käytössä.