Yleisöltä: Postilaatikko lähti aurauksen mukana

Traktori auraustöissä.

Toissa viikon maanantaina Vammalan Hopulla auraaja aurasi postilaatikkoni kumoon. Laatikko oli hangella pitkin pituuttaan ja täynnä lunta. Postitkin kastuivat.

Voisitteko jatkossa aurata vain lumet, ei postilaatikoita? Kiitos. Uuden postilaatikon hankinnasta koitui kuluja, eikä sen pystyttäminen ole ihan helppoa tähän aikaan vuodesta.

Eläkeläinen

Poimintoja

  • Nimetön

    Hieno vastaus edellä eläkeläiselle! Postiin vain yhteys ja saat uuden laatikon. Tosi on! Ja koheloauraaja jatkaa rikasta elämäänsä ja odottaa juhannusta, kun ei olisi mitään aurattavaa silloin enää? Itsellä säästyi postiloora, mutta pari-kolme jenkkipakastinkaapin kokoista lumi-jäämöhkälettä oli lauantai-iltana ilmestynyt kotipihan polun päähän? Auraaja oli paakut kaapannut osin myös tonttini alueelta, sinne ne joskus aiemmin aurattuaan ja pudottanut nyt sitten ne keskelle pihaliittymään? Varmaan siinäkohdin veetuttanut jokin asia?

    • Nimetön

      Sinä kenties?
      Mutta asiaan: Oletatko sinä, että aurakuski pakittaa joka kiittymän kohdalla ja tuuppaa lumet sivuun? Ja mikä kitinä siitä syntyisi, kun sinun puskasi olisi jäänyt lumimassojen alle?

  • Nimetön

    Sastamalan seudulla aurataan paljon huonoilla vehkeillä. Ei ole vissiin mitään sivusiipiä millä lumen voi pysäyttää pariksi sekunniksi pihaliittymän tai postilaatikoiden kohdilla? Tiedän että maailmalla on paljon tuollaisia käytössä, katsokaapa vaikka videoita netistä. Kyllä on näppärää kun osataan käyttää. Siinä ei pakitella yhtään kertaa!

Kommentointi ei ole käytössä.