Yleisöltä: Kuka äänesti yöpäivystyksen Tampereelle?

Pirkko Niemi kirjoitti viime viikon (13.3.) Alueviestin Yleisöltä-palstalla, että vain vasemmistoliitto halusi Sastamalaan lisää kotihoitajia. Hän väitti myös, että muut puolueet äänestivät heidän aloitteensa kumoon. Tiedän itse äänestäneeni hoitajalisäyksen puolesta ja muistan, että en ollut edes ainoa pienestä ryhmästämme, joka niin teki.

Olen samaa mieltä Pirkko Niemen kanssa siitä, että äänestäjän kannattaa ottaa selvää, kuinka kukin vaaliehdokas on taannoin äänestänyt. Itseäni harmittaa kovasti, että Vammalasta äänestettiin päivystyksen yövalot aikoinaan Tampereelle. Teimme yöpäivystyksen palauttamiseksi valtuustoaloitteen heti kun pääsin valtuustoon.

Aloitteemme tyrmättiin täydellisesti. Silloin ei ollut vaaleja tulossa lähiaikoina.
Olen ottanut selvää, ketkä äänestivät yöpäivystyksen pois Sastamalasta: SDP kokonaisuudessaan, kokoomus kokonaisuudessaan ja vasemmistoliitto äänesti kokonaisuudessaan tyhjää!

Päivi Turja, ps

  • Nimetön

    Olisi tosiaan hyvä saada lista mitä ja kuka on kannattanut mitäkin asiaa, varsinkin yöpäivystyksen luopumisesta Sastamalassa. Vaikuttaisi paljon minun ääneni antamisessa

    • Nimetön

      No siinähän se tuli,jos jaksat lukea loppuun,kyllä se riittää mikä puolue.PS saa minun ääneni,muut puolueet piilottelee.

  • Epäpoliittinen

    Kenen asioita demaritkin loppujen lopuksi ajavat? Kokoomus ei ole jäänyt epäselväksi.

  • Nimetön

    Vasemmistoliitto äänesti tyhjää. Siinä sitä on köyhän äänitorvi.
    Taisi torvi mennä tukkoon ratkaisevalla hetkellä.

    • Nimetön

      Vasemmistoliiton edustaja siis valehteli – halusi mutta äänesti tyhjää!

      Taisi täältäkin tulla ääni persuille e-vaaleissa

      Syitä on kyllä hieman muitakin kun yöpäivystys 🙂

  • Leena

    Olen erittäin kiitollinen Vammalan yöpäivystyksen päättymisestä! Oli tuskallista ajaa 40 km Vammalaan ja odottaa muutama tunti lähetettä ennenkuin pääsi hoitoon. Jos yöaikaan täytyy lähteä päivystykseen, pitäisi hädän olla sen verran suuri että tarvitaan labraa/kuvantamista, joita saa yöaikaan vain T:reeltä. Flunssainen ehtii päivystykseen aamullakin!

  • Ritu Niemi

    Vammalan yöpäivystys on hukkaan heitettyä rahaa, ei sitä saa millään kannattavaksi. Eipä sitä oikein edes kaipaa. Hetki sitten sattui vahinko, jonka vuoksi Acutaan piti kiireesti lähteä. Perjantaiyönä jonossa kolme muuta. Mielelläni menin ja mielelläni maksan tästä, kun on kuvantamiset yms heti saatavilla.

  • Nimetön

    Turha puhua paskaa Kitu Liemi. Kyllä moneen vaivaan yöpäivystys auttaisi ja se Tampereelle ajo ambulanssilla ei ole mitään ilmaista. Sillä rahalla kun ajetaan tuota matkaa saisi henkilökuntaa kyllä. Yö päivystys tasaa vielä kaiken lisäksi päivän paineita.

  • Nimetön

    Hyvä tietää, että Vasuri äänesti tyhjää. Jää pois sekin vaihtoehto.

    • Nimetön

      uusi tieto oli minullekin, ja kantaani selkeytti

      aika tyhminä meitä tavallisia ihmisiä, äänestäjiä, pidetään kun päin silmiä valehdellaan

  • Nimetön

    Mielipide pitää olla äänestyksissä, oli puolue mikä tahansa. Eduskunnassakin on ihan turha se ”tyhjiä”-vaihtoehto.

  • Nimetön

    Päivi Turjalle: kiitos selvityksestä!

    Tämä tieto vahvisti kantaani mm tulevissa vaaleissa.

Kommentointi ei ole käytössä.