Poliisi pyytää vihjeitä: Tyrvään teollisuusalueelta varastettiin arvokkaita muotteja

Sastamalan Vammalasta on varastettu arvokkaita alumiinisia muotteja. Teko oli tehty tiistain vastaisena yönä.

Tyrvään teollisuusalueella valtatien 12 lähellä murtauduttiin lukittuun varastoon. Sieltä varastettiin neljätoista alumiinista muottia. Niiden yhteisarvo on yli 100 000 euroa.

Muottien kuljettamiseen on tarvittu pakettiautoa tai perävaunua tai molempia.

Asiaan liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan Sastamalan poliisille puhelimitse numeroon 0295 415 027 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

    • Hyrskhyrskwhututuu

      Todennäköisemmin mersu kuin marsu mutta mersussa ei riittäisi vääntö kuljettamaan moisia muotteja pois pihapiiristä ellei sitten konetilassa lepää ns. jumalmoottori eli tämä jokaiselle tuttu OM606 varustettuna ämpärin kokoisella Holsetilla jonka sulosointuja säestävät 8mm elementit. Jos edellä mainitut osaset suinkin löytyvät mersusta niin valitettavasti muotit ovat jo niin sanotusti eellä.

      • Nimetön

        Ämpärin kokoinen Holset tarkoittaa, että alavääntö on lähellä nollaa.

      • Nimetön

        Iso Holset tuo yläpäähän puhtia ja pieni tuo alapäähän puhtia. Siksi nykyautoissa on usein kaksi – pieni ja suuri

      • 6.3 sekunttiin

        1000nm 1000rpm on se mikä järisyttää mannerlaattoja. Jos 8mm elementit pumpussa niin riippuu alasyötöstä alkaako se holsteeni vislaan myöhään vai ei ollenkaan. Liika tukehduttaa, sopivalla määrällä saadaan isollakin solmulla woimaa alakiarroksille

    • Nimetön

      Tiesitkö että kun etanan ja aasin risteyttää siitä tulee poliisi .

      • Nimetön

        Tyrvääläinen joutui autonrämällään kolariin, Kirurgi parsi minkä pystyi, mutta potilaan herättyä lääkärillä oli ikäviä uutisia : ”Pääsi vammat olivat niin pahoja, että jouduimme poistamaan suurimman osan aivoistanne. Älykkyytesi on sontakuoriaisen tasolla”. Tyrvääläinen ei hätkähtänyt uutista: ”Ei hättää, sitte mää voin viälä kirjotella Alueviästiin!”

  • Nimetön

    tässäkin jutussa vois nyt kyllä vähän selventää millasia ja mihin tarkotukseen ko muotit ovat,niin kansalaisen olis paljon helpompi tehdä mahd havaintoja,on meilläki kaapis jotai muotteja mutta muija leipoo niihin jotain kakkuja ja vst

Kommentointi ei ole käytössä.