Poliisi pyytää vihjeitä: Tyrvään teollisuusalueelta varastettiin arvokkaita muotteja

Sastamalan Vammalasta on varastettu arvokkaita alumiinisia muotteja. Teko oli tehty tiistain vastaisena yönä.

Tyrvään teollisuusalueella valtatien 12 lähellä murtauduttiin lukittuun varastoon. Sieltä varastettiin neljätoista alumiinista muottia. Niiden yhteisarvo on yli 100 000 euroa.

Muottien kuljettamiseen on tarvittu pakettiautoa tai perävaunua tai molempia.

Asiaan liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan Sastamalan poliisille puhelimitse numeroon 0295 415 027 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

  • avatar Hyrskhyrskwhututuu

   Todennäköisemmin mersu kuin marsu mutta mersussa ei riittäisi vääntö kuljettamaan moisia muotteja pois pihapiiristä ellei sitten konetilassa lepää ns. jumalmoottori eli tämä jokaiselle tuttu OM606 varustettuna ämpärin kokoisella Holsetilla jonka sulosointuja säestävät 8mm elementit. Jos edellä mainitut osaset suinkin löytyvät mersusta niin valitettavasti muotit ovat jo niin sanotusti eellä.

   • avatar Nimetön

    Ämpärin kokoinen Holset tarkoittaa, että alavääntö on lähellä nollaa.

   • avatar Nimetön

    Iso Holset tuo yläpäähän puhtia ja pieni tuo alapäähän puhtia. Siksi nykyautoissa on usein kaksi – pieni ja suuri

   • avatar 6.3 sekunttiin

    1000nm 1000rpm on se mikä järisyttää mannerlaattoja. Jos 8mm elementit pumpussa niin riippuu alasyötöstä alkaako se holsteeni vislaan myöhään vai ei ollenkaan. Liika tukehduttaa, sopivalla määrällä saadaan isollakin solmulla woimaa alakiarroksille

  • avatar Nimetön

   Tiesitkö että kun etanan ja aasin risteyttää siitä tulee poliisi .

   • avatar Nimetön

    Tyrvääläinen joutui autonrämällään kolariin, Kirurgi parsi minkä pystyi, mutta potilaan herättyä lääkärillä oli ikäviä uutisia : “Pääsi vammat olivat niin pahoja, että jouduimme poistamaan suurimman osan aivoistanne. Älykkyytesi on sontakuoriaisen tasolla”. Tyrvääläinen ei hätkähtänyt uutista: “Ei hättää, sitte mää voin viälä kirjotella Alueviästiin!”

 • avatar Nimetön

  tässäkin jutussa vois nyt kyllä vähän selventää millasia ja mihin tarkotukseen ko muotit ovat,niin kansalaisen olis paljon helpompi tehdä mahd havaintoja,on meilläki kaapis jotai muotteja mutta muija leipoo niihin jotain kakkuja ja vst

Kommentointi ei ole käytössä.