Varkaita Kivijärvenmaassa – poliisi kaipaa havaintoja sinisestä henkilöautosta

Sastamalan Kivijärvenmaassa sijaitsevassa omakotitalossa kävi varkaita torstaina aamupäivällä. Vorot pääsivät sisään asuntoon rikkomalla oven lasin.

Varkaiden matkaan lähti runsaasti arvoesineitä, muun muassa koruja ja hopealusikoita sekä rahaa.

Alueviestiin yhteyttä ottanut talon asukas kertoo poistuneensa kotoaan kuntosalille. Varkaat iskivät hänen poissaollessaan.

Komisario Pauli Pitkäkoski Sisä-Suomen poliisista vahvistaa tapahtuneen. Hän toteaa, että vastaavista tapauksista on viime aikoina raportoitu Vesilahden suunnalla.

Poliisi on kiinnostunut erityisesti havainnoista alueella liikkuneesta sinisestä henkilöautosta ja sen matkustajista. Tiedot voi ilmoittaa Sastamalan poliisi puh. 0295 415027 tai s-posti vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

 • avatar Toini Ojansivu

  Siellä liikkuu ainakin tumma farmari Audi.Tuli kerran peruuttamalla meidänkin pihaan, mutta lähti nopeesti pois kun huomasi, että ollaankin kotosalla.Tapahtui illalla,siis oli jo pimeää.Tämä noin reilu kaksi viikkoa sitten.

  • avatar Nimetön

   Olisiko farmari audi sellainen farmarimallinen audi…eli ei ole pakettiauto,saattaa tietysti että siellä jumalan selän takana on käynyt tämän vuoden aikana joku toinenkin auto….

   • avatar Nimetön

    Oletpa todella epäkohtelias örveli. Uskallatko mennä asialliselle Toini Ojansivulle örveltämään tyhmän kysymyksesi? Yritätkö naurattaa yhtä tyhmiä kavereitasi nolaamalla asiallista kysyjää? HÄPEÄ!!!

   • avatar Nimetön

    Annan lisätietoa,jos jotain ilmenee.Nyt on kamerat päällä ympäri vuorokauden.

   • avatar Nimetön

    Jos nyt häpeäisit itse omaa örveltämistäsi,lue ensin,ajattele (millä?) ja vastaa vasta sen jälkeen jos ymmärsit lukemasi,vastaukseni oli tuohon 18:07 kirjoitettuun kysymykseen.
    Ja mitä väliä oliko audi katsastettu pakettiautoksi verojen pienentämiseksi vai oli siellä pehmeä takapenkki…..sitä kun ei voi nähdä kovin kaukaa eikä läheltäkään jos ei ole asiantuntija Suomen lain koukeroista,että lopeta se örveliksi kutsuminen,olen ihan normaali veronmaksaja.

 • avatar Nimetön

  Vammalalainen mentaliteetti loistaa läpi joka kommentista, hävettäis monien puolesta mutta eihän toisten typeryydestä voi itteensä ottaa. Asiallinen keskustelu ei ole kovin vaikeaa, vammalassakin joskus siihen sivistytään.

Kommentointi ei ole käytössä.