VNV:n nuoret voimistelijat kultavireessä

Ella-Tuulia Krekula, Emma Pylkkänen, Helka Lehtimäki, Iisa Hurula, Alina Jokinen, Maija Virtanen, Alli Järvinen, Lotta Perttula ja Linnea Järvinen.

Vammalan Naisvoimistelijoiden joukkuevoimistelujoukkue Kiteet nappasi sunnuntaina 14. huhtikuuta TUL:n Tampereen piirin avoimista joukkuevoimistelun mestaruuskisoista kultaa.

Joukkue on saavuttanut mainion vireen, sillä viikkoa aiemmin, 9. huhtikuuta Kiteet kisasivat niin ikään Tampereella kauden toisessa kilpailussaan. Joukkue voitti myös tämän kilpailun pistein 16.85. Kiteet voimistelivat ainoana joukkueena parhaimpaan kategoriaan 1, mikä on joukkueen ennätys. Kilpailussa oli mukana 11 joukkuetta.

Valmentaja Anna Koskinen sekä apuvalmentajat Alli Tervamäki ja Emilia Murto olivat erittäin tyytyväisiä joukkueen suoritukseen ja tuomariston antamat pisteet yllättivät iloisesti. Joukkue sai korjattua edellisen kisan virheet ja ohjelmaan tehdyt muutokset toimivat.

Ensimmäisen kisan jännitys oli myös jäänyt taakse ja joukkue voimisteli vapautuneemmin ja he pystyivät eläytymään iloiseen ohjelmaan paremmin.