Huittisten Seurahuone avaa ovensa ja juhlii koko pääsiäisen

Tella Voutilainen ja Mikko Mäkelä. Kuva: Alueviestin arkisto.

Huittisten Seurahuoneen pääsiäinen on yhtä juhlaa. Ravintola avaa ovensa kiirastorstaina ja avajaisia juhlitaan nimekkäiden artistien voimin aina sunnuntaihin saakka.

“Torstaina pidetään ensin kutsuvierastilaisuus muun muassa yrittäjille. Kello 22 avataan ovet kaikelle kansalle ja Törmälä Bros hyppää lauteille tuntia myöhemmin”, kertaa legendaarisen menomestan toimintaa yhdessä Mikko Mäkelän kanssa luotsaava Tella Voutilainen.

Perjantaina juhlakansaa viihdyttää Jannika B. ja lauantaina Samae Koskinen sekä Kuningaspähkinä & Setä Tamu.

Tekeillä pientä pintaremonttia

Seurahuoneella on tehty pientä pintaremonttia, mutta Voutilainen vakuuttaa että asiakkaat tunnistavat ravintolan yhä Sekeksi.

“Pintoja on maalattu ja muuta pientä, mutta kaikkea ei ole uusittu. Jotain jää tehtäväksi vielä avajaisten jälkeenkin. Olemme halunneet säilyttää rakennuksen vanhan hengen ja ennemmin korostaa sitä puolta”, hän kuvailee.

Ravintola tarjoilee vatsantäytettä myös nälkäisille, ja lounas pyörähtää käyntiin ensi viikolla heti pääsiäisen jälkeen.

Muun muassa Vammalan Seurahuoneelta ja Pub Dublinista Sastamalasta tunnetut ravintolayrittäjät kertovat asiakkaiden ottaneen tiedon Seken toiminnan jatkumisesta vastaan positiivisin mielin.

“Kyllä se tsemppaa itseäkin, kun tietää että meitä on odotettu ja antaa uskoa siihen, että asiakkaita riittää.”

Saparoille nimekkäitä esiintyjiä

Avajaisten jälkeen Voutilainen ja Mäkelä joukkoineen keskittävät paukut kesän Saparofestareihin. Vaikka kaksikko oli artistien etsinnässä liikkellä verrattain myöhään, tapahtumaan on kuitenkin tulossa nimekkäitä esiintyjiä, Voutilainen paljastaa.

“Mutta ei kuitenkaan Kaija Koota”, hän nauraa.

“Se on ollut itselleni aina suurin haave, että Kaija esiintyisi joskus omassa ravintolassa. Tähdätään sen kanssa sitten ensi kesään.”

  • avatar Nimetön

    eipä olisi huittilaiset saanu juattolaa mutta onneks vammalasta tuli pelastajat

  • avatar UteliasUlla

    Onkos niillä sielläkin oma taksi, että saa väsyneet asiakkaat aamuyöllä kotiin?

  • avatar Nimellinen

    Hianoo. Jatka Tella samaan malliin. Pian saadaan käyttää sinusta nimitystä “kapakkikeisarinna”

Kommentointi ei ole käytössä.