Janne Kangaskokko VaLePan päävalmentajaksi – “Joukkue on hyvissä käsissä”

Janne Kangaskokko.

Vammalan Lentopallo on nimennyt Janne Kangaskokon miesten mestaruusliigajoukkueen päävalmentajaksi. Sopimus on kaksivuotinen.

Pukkipaidat sekä Suomen mestaruuteen että Suomen Cupin voittoon johdattanut Radovan Gacic ei käyttänyt jatko-optiota valmentajana perhesyihin vedoten.

“Tyttäret Anna ja Pia sekä vaimo Alexandra ovat kauden ajan Sloveniassa. Tapaamisia perheen kanssa on kiivaassa ottelurytmissä liian harvoin. Tuntuu, että nyt on se hetki, jolloin on syytä käyttää enemmän aikaa perheelle”, perustelee Gacic päätöstään.

“Tiedän, että VaLePan liigajoukkue on hyvissä käsissä Jannen huomassa.”

Neljä kautta valmennustöissä VaLePassa

Nuori, vuonna 1983 syntynyt Kangaskokko on jo ehtinyt saavuttaa paljon. Pelaajana hän voitti kultaa Santasportissa ja Sun Volleyssa. Hän on pelannut pääosin hakkurina, mutta myös keskitorjujana ja yleispelaajana.

Valmennustöissä hän on ollut VaLePassa neljä kautta. Kakkosvalmentajapestin lisäksi hän on ollut junioripäällikkö sekä kakkosjoukkueen päävalmentaja.

Kuluneella kaudella Gacic antoi päävalmentajana tilaa kakkosvalmentaja Janne Kangaskokolle, jolloin molempien panos auttoi joukkuetta.

Kangaskokko on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK ja hänellä on myös valmentajan ammattitutkinto.

Kommentointi ei ole käytössä.