Lukijan kuva: Törkeää roskaamista levähdyspaikalla

Kaikki eivät välitä luonnosta, ilmenee Olavi Mehtäläisen toimitukseen lähettämästä kuvasta.

”Törkeää roskaamista teiden levähdyspaikoilla. Kuva on kantatie 41 varrelta Vampulan ja Huittisten infopaikalta”, Mehtäläinen kirjoittaa.

  • KS

    Totta kai ihmetyttää tuo roskaaminen, mutta myös se, että mille instanssille kuuluisi levähdyspaikkojen siistinä pitäminen ja esim. roskisten laittaminen ja tyhjentäminen.

  • Kaija

    tämän kohteen kohdalla ei tarvitse edes miettiä kuka muu voisi siivota, jokainen itse siivotkoon jälkensä ja korjatkoon roskansa sinne minne ne oikeasti kuuluu. Miten ihmeessä matkalaukutkin jätetään roskien kera levähdyspaikalle!!!Olen itse kulkenut samaisen paikan ohi ja kauhistellut näkyä, miten ihmiset kehtaavat edes tehdä noin. Puhumattakaan tupakan tumpeista joita on kaikkialla, tienposkesta löytyy useita nuuskarasioita, tyhjiä pulloja ja muovikanistereita jopa lasten vaippoja paskoineen on heitetty ojaan. Jos jaksatte kaiken tuon kaupasta ja kodeista roudata mukaanne, jaksatte ne kaikki varmasti hoitaa myös käytön jälkeenkin sinne kuuluvaan paikkaan, ROSKIIN. Ne ei kuulu luontoon ja täällä asuu myös muitakin ihmisiä kuin te joita tämä asia ei tunnut häiritsevän.

  • Nimetön

    Onhan niissä joskus roskiksia ollutkin, mutta poistettu sen vuoksi koska sinne vietiin kotitalousroskia jopa huonekaluja. No eipä se ole auttanut. Kaipa se kaupunki on joka siivoon kun Destiaa missään ole. Minne muuten Huidessa voi ne huonekalut viedä?

    • Sastamalan asemalle. Asemalla tiesi kertoa että Ehkä tänä vuonna saadaan vastaanotto myös huittisiin.

  • Nimetön

    Kyllä ne vanhat televisiot,pesukoneet ja sohvakalustot äkkiä sinne luontoon maatuu mutta korjatkaa ne KOIRANKAKAT heti pois luonnosta,ne ei sinne kuulu!Välittömästi jokaiselle koiralle vähintään kolmen tonnin verot vuodessa!loppuu se saastuttaminen! Koiran ilmavaivatkin saastuttaa!en voi hengittää saastunutta ilmaa!

  • Diibadaaba

    Hevosen jätökset ei kans oo kivoja tiellä!
    Ja harva niitä viittii pois potkia! Vaikka ei olisi pahitteeksi!

  • Nimetön

    Tämä on sitä ilmastopolitiikkaa,joka on nyt suomessa muotivillitys.

  • Nimetön

    On siellä lastenhousuvaippoja,WC pönttö, lastenturvaistuin yms. Ei taida olla kaupungin eikä destian hommia..Jokainen ihan itse vie roskat roskiin. Mitä hevosenpaskaan tulee, ota seuraavalla kerralla pussi mukaan tai ämpäri joskus jopa ilmaiseksi jaetaan. Ota paska siihen ja laita kukkapenkkiin tai myy 10e torilla..Hevosenpaska on parasta lannotetta ja joku jopa maksaa siitä..älä kitise vaan tee bisnestä 😉

Kommentointi ei ole käytössä.