Alueviestin lukija hämmästelee: ”Mikseivät liput liehuneet?”

Lauantaina vietettiin Kansallista veteraanipäivää, joka on liputuspäivä.

”Ihmettelin suuresti lauantaina, Kansallisena veteraanipäivänä, miksi niin moni salko oli tyhjänä. Paljon oli liputtamattomia kohteita myös taloyhtiöissä. Käsittämätöntä. Myös joidenkin yritysten lipputangoissa liput loistivat poissaolollaan.

Kansallinen veteraanipäivä on arvokas päivä. Miksi pitää lipputankoa, jos ei viitsi noudattaa liputussääntöjä?”

Ihmettelevä kuntalainen

Poimintoja

  • Nimetön

    Samaa ihmetellään ,kyllä Kansallisena veteraanipäivänä kuuluu liputtaa,sillä päivällä on arvokkuutta. Mutta kyllä kaikkina ns. eurooppa ym.typerinä ”merkkipäivinä” vedetään lippu. Hävetkää te,keillä on lipputanko,myös yhteisöt,mutta kaikista arvokkainpana päivänä sitä ei vedetä.

  • Nimetön

    Tämä on juuri sitä välinpitämättömyyttä, ja saamattomuutta mitä tässä valtakunnassa tapahtuu joka paikassa,kellään ei ole vastuuta.Suuret ja pienet johtajat tienaa kyllä suuret rahansa, mutta eivät valvo alaisiaan.

  • Nimetön

    Meillä Illossa vedettiin lippu salkoon ilman muuta . Taavetti ja Erkki olisivat kääntyneet haudassaan jos olisivat nähneet salon tyhjillään.

  • Nimetön

    Kai sie Illossa vedetään lippu salkoon myös VAPPUNA,ja muuallakin Sastamalassa.

  • Isännänviiri salossa ainakin

    No voin vetää vaikken olekkaan ylioppilas ja työväenliittoon kuuluva. Sateella en tietenkään vedä.

  • Nimetön

    Samalla voisi pohtia sitä, että ovatko EU:n vastustajat isänmaan pettureita? Politikoidaan sillä, että Eurooppa olisi heikko ja hajanainen. Suomen Itäinen naapuri Venäjä hieroo käsiään ja hymyilee vinosti. Kuin susimaisesti!

  • Veteraaneja arvostava

    Ensimmäisen kerran yli 20 vuoteen Veteraanipäivänä jäi liputtamatta ja se harmitti kovasti, koska kyse ei ollut välinpitämättömyydestä tai arvostuksen puutteesta. Tilanne oli se, että jo alkuiltapäivästä lähdimme syntymäpäiville toiseen kaupunkiin ja tiesimme paluun menevän seuraavan vrk:n puolelle. Paheksuvaa huomiota olisi varmaan herättänyt myös salossa ollut lippu yömyöhällä. Tilanteita ja syitä liputtamatta jättämiseen voi olla monia, joten ei tuomita heti tietämättä toisten syitä.

Kommentointi ei ole käytössä.