Lukijan kuva: Helsingin maalatuista sähkökaapeista mallia myös Sastamalaan?

Tässä yksi esimerkki Helsingin maalatuista sähkökaapeista. Lukijan kuva.

Voisiko Sastamalan sähkökaappeja maalata? Näin kysyy Alueviestin lukija, joka vieraili vappuna Helsingissä.

“Maalatut sähkökaapit olivat pirteitä ja persoonallisia. Kun näki muutaman koristellun, alkoi oikein odottaa mistä seuraava kuvioitu ilmestyy. Mielestäni edullinen ja hauska tapa piristää katukuvaa.”

Verkkoyhtiö Helen kertoo, että Helsingissä on jopa 7 500 sähkönjakokaappia, joista osa on maisemoitu erilaisissa yhteistyöprojekteissa.

“Jakokaappien ja muuntamoiden maisemoinnilla haluamme piristää katukuvaa, tuoda iloa kaupunkilaisille sekä ehkäistä kaappeihin tulevia töhryjä”, yhtiön nettisivuilla todetaan.

Mitä mieltä olet, piristäisivätkö maalaukset myös Sastamalassa? Jos, niin millaisia kuvioita kaappeihin voisi taiteilla?

  • avatar Nimetön

    osa sähkökaapeista jo spreillä töhrittyjä ja joka suuntaan vinossa samoinvalaisin pylväät . nykyään tuntuu valtaavan tilaa ajattelu ei kuulu mulle

  • avatar w2w

    Näitä on monissa kaupungeissa ja piristävät kaupunki kuvaa. Useimmissa kaupungeissa nämä uudellen maalatut sähkökaapit ovat saaneet olla rauhasssa töhrijiltä. Sastamalan kaupunki tarvitsee ehostusta ehdottamasti, kulahtanut maisema ja vähällä käytöllä oleva tori

Kommentointi ei ole käytössä.