Kenet sinä haluaisit yllättää musiikkiesityksellä? – Reino Rinne järjestää kesäkuussa SastamalaLaav-kiertueen

Reino Rinne toteuttaa kesäkuussa SastamalaLaav-kiertueen. Yllätettäville ei ole tarjolla orvokkeja, vaan Puistokadun Kukkatuvan lahjoittamat ruusut.

Onko sinulla perheenjäsen, ystävä, työkaveri tai vaikkapa lähikaupan myyjä, jonka haluaisit yllättää musiikkiesityksellä? Kesäkuussa se on mahdollista Sastamalassa. 

Paikallinen hyväntekijä Reino Rinne järjestää silloin television musiikkiohjelma SuomiLoven innoittamana SastamalaLaav-kiertueen. 

”En varmasti ole ainoa, joka on herkistynyt kyseistä ohjelmaa katsellessa. Muutama hetki tuli mietittyä, voisiko vastaava musiikkiyllätys toimia myös Sastamalassa ja nyt päätin kokeilla. Vahva usko on siihen, ettei tämä ensimmäinen kerta jää viimeiseksi.”

Rinne ilmoitti SastamalaLaavista sosiaalisessa mediassa muutama viikko sitten ja kertoo saaneensa jo kymmenkunta ehdotusta musiikkiesityksen ansaitsevista tahoista. 

”Joukossa on puolisoa, äitiä, palvelukeskuksen vanhuksia sekä yksi ex-appiukko”, mies paljastaa.

Yllätettäviä ihmisiä voi ehdottaa vielä tämän kuun loppuun saakka. 

Yllätykset laulaa Eveliina Hämäläinen 

Tarkoitus on, että yllätykset toteutetaan saman päivän kuluessa juhannuksen jälkeisellä viikolla. Reino Rinne ei aio laulaa itse, vaan yllätysten musiikillisesta annista vastaa sastamalalainen laulajatar Eveliina Hämäläinen

”Olemme tehneet Eveliinan kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa. Hänkin tykkää tuottaa hyvää mieltä ihmisille ja lähtee mielellään mukaan erilaisiin tempauksiin”, kiittelee Rinne. 

Musiikkiesityksen lisäksi yllätettävä saa Puistokadun Kukkatuvan lahjoittaman ruusun sekä kehystetyn kirjeen, jonka yllätystä toivonut on itselleen tärkeälle henkilölle laatinut. 

Rinne uumoilee, että luvassa on tunteellisia hetkiä. 

”Eipä siinä taida omakaan silmäkulma ihan kuivana pysyä.”

 Takana yli 50 yllätystä

Reino Rinteen ura hyväntekijänä alkoi hänen melko tarkkaan kaksi vuotta sitten pitämästään erityislapsille suunnatusta discosta. 

”Ajattelin, että vien Pinkkiin oman cd-soittimeni ja ostan lapsille poppareita. Yhtäkkiä järjestelyihin ilmoittautui myös dj ja pöydät notkuivat lahjoitetuista herkuista. Nyt takana on yli 50 eri tahoilla ja erilaisille ihmisille järjestettyä yllätystä”, mies laskeskelee. 

Hän päivittää tulevista ja menneistä tempauksistaan ahkerasti sosiaaliseen mediaan kannustaakseen muitakin hyvän tekemiseen. Yllätyksiin onkin osallistunut useita paikallisia yrityksiä sekä yksityishenkilöitä. 

”Omasta pussista pitää ammentaa vain aika, ja ainakin vielä tuntuu että sitä riittää tällaiseen toimintaan. Ei maailma ainakaan huonommaksi mene siitä, että tehdään hyvää toisille”, mies perustelee haluaan järjestää yllätyksiä. 

 Lopuksi on pakko kysyä, minkä kappaleen Rinne itse haluaisi kuulla, mikäli tulisi yllätetyksi SuomiLovessa? 

”Olisin kyllä paljon mieluummin yllättäjän roolissa”, hän naurahtaa, mutta jää sitten miettimään.

”Kyllä se varmasti olisi Anna Erikssonin Kaikista kasvoista. Sitä olen soittanut vaimolleni tavatessamme vuonna 2001.”

Kommentointi ei ole käytössä.