Porin prikaatin lavetti ja kaivuri suistuivat tieltä Kiikoisissa

Sastamalassa Kiikoisissa ajoi kantatiellä 44 puolustusvoimien ajoneuvoyhdistelmä ojaan maanantaina. Onnettomuus sattui iltapäiväkahden jälkeen Jätinmaan risteyksen lähellä.

Puolustusvoimat kertoo, että lavetti kuljetti raskasta kaivinkonetta. Vetoautossa oli kaksi varusmiestä. Ensihoito tarkasti heidät paikanpäällä. Varusmiehillä ei todettu vakavia vammoja, mutta he kävivät vielä jälkitarkastuksessa varuskunnan terveysasemalla.

Pelastuslaitos huolehti ajoneuvon polttoainesäiliön tyhjennyksestä ja öljyntorjunnasta. Ajoneuvon noston aikana toinen ajokaista oli osittain suljettuna liikenteeltä. Tieliikennekeskuksen mukaan tilanne päättyi iltayhdeksän aikaan.

Poliisi kävi paikalla ja Porin prikaati tutkii tapahtunutta.

Varusmiehet ovat ilmoittaneet onnettomuudesta läheisilleen.