Yli-Hongisto johtaa Sastamalan valtuustoa, Jokinen hallitusta

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jenni Jokinen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ulla-Ylihongisto.

Sastamalan kaupunginvaltuusto teki kokouksessaan henkilövalintoja. Päätökset olivat yksimielisiä.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto jatkaa kauden loppuun eli kaksi vuotta ennallaan. Puheenjohtaja on Ulla Yli-Hongisto, ensimmäinen varapuheenjohtaja Jari Andersson ja toinen varapuheenjohtaja Antti Lepistö.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajana jatkaa Jenni Jokinen ja ensimmäisenä varapuheenjohtajana Päivi Pelttari. Toiseksi varapuheenjohtajaksi nimettiin Pertti Hakanen. Jokisen varajäsen on Katriina Purola, Pelttarin Maria Jokinen ja Hakasen Pauliina Hakala. Muut kaupunginhallituksen jäsenet ovat Pentti Haapahuhta (varajäsen Sinikka Lakkinen), Antti-Matti Mattila (Heimo Hanhilahti), Ashton Peasley (Heikki Horila), Pirjo Raunio (Jukka-Pekka Selin), Mikko Rauva (Marko Suoniemi), Leena Saarela (Pirkko Niemi), Reino Sivonen (Jarkko Mäkipää) ja Pirjo Vuorinen (Erkki Välimäki).

Luottamustehtävänsä paikkakunnalta muuton vuoksi jättäneen Ida Leinon tilalle teknisen lautakunnan jäseneksi valittiin Anne-Mari Mäkinen ja sivistyslautakunnan varajäseneksi Maritta Laiho.