Onnea kevään ylioppilaat!

Kevään 2019 uusien ylioppilaiden nimet julkaistaan tänään keskiviikkona. Alueviesti päivittää tietoja sitä mukaa, kun koulut niitä lähettävät.

Vammalan lukion uudet ylioppilaat

Alisa Aukeala, Adalmiina Finska, Kamile Grigonyte, Emre Güzel, Samuel Haavisto, Aino Haunia, Samuli Hautala, Laura Heikkilä, Tuomas Heiskala, Toni Hirvonen, Anniina Hoilijoki, Elina Holma, Jenni-Kaisa Holma, Veera Huhtala Oskari Härmä, Viljami Irri, Karoliina Jaakola, Ada Jokiniemi, Oona Jokiniemi, Linda Kaasalainen, Sofia Kankaanpää, Laura Kares, Fanni Karisalmi, Anna-Sofia Karlsson, Vilhelmiina Karvo, Sanni Kero, Aleksi Keskikiikonen, Fanny Keskumäki, Verneri Kesti, Ella Ketola, Linda Koivula, Essi Kokemäki, Mirja Koski, Lasse Kulmala, Tiia Kulmala, Ville Kursi, Taave Kuutti, Salla-Maaria Kylväjä, Aino Lahdenniemi, Erika Laitinen, Joel Lammela, Akusti Lehtimäki, Annika Lehtinen, Valtteri Lehto, Laura Leppäniemi, Anniina Lod, Eemeli Mikola, Antti Mäkinen, Joonatan Mäkinen, Sanni Mäkipää, Sanni Niemelä, Mikael Niemi, Jaakko Nieminen, Arvo Nikali, Jemina Nikali, Jaakko Nikkilä, Helmi Nurminen, Annikki Ollila, Leevi Partanen, Ola Paso, Ilona Perttula, Aino Pitkänen, Jan-Markus Pohjanterho, Janitta Pyykkö, Kaarlo Pälä, Sanna Rainio, Tytti Rajainmäki, Suvi Rintala, Mira Ronkainen, Eerika Rossi, Saara Rusama, Oona Saarela, Anu Sakari, Iida Sarell, Matti Sherazer, Kristo Siiskonen, Danil Sukhanov, Emma Sundgrén, Salla Suokuisma, Alli Tervamäki, Iida Tiensuu, Waltteri Toivanen, Tuulia Tokola, Joonas Ukkonen, Ella Uusitalo, Vilma Vainio, Miikka Valtanen, Tomas Valtasaari, Aleksanteri Vilppala, Juho Virtanen, Lauri Voittomäki, Luukas Vuorinen, Meja Vuorisalo, Hilda Ylipaino, Tanja Ylirönni

Vammalan lukion aikuislukio

Sami Reunanen

Vammalan lukion ammattilukio

Eetu Högström, Heli Malila, Tatu Moisio, Aki Mäkelä

Karkun evankelinen opisto

Granat Elsa, Jokiniemi Simo, Järnström Nico, Koivu Sanni, Laitila Sakarias, Lappi Veera, Lehto Joel, Lehto Meri, Leppänen Juuso, Mikkola Siiri, Mäenpää Leevi, Nuutila Emma, Selin Iisak, Soukola Jonne, Virtanen Aino-Aliisa sekä kaksi, jotka eivät halua nimeään julkisuuteen

Lauttakylän lukion uudet ylioppilaat

Aaltonen Arttu, Aarinen Väinö, Ala-Juusela Irene, Beranger Heli, Haapaniemi Mikael, Hakanen Mika, Hakasuo Hermanni, Häihänen Janna, Jokinen Ilari, Kannisto Erika, Koivuniemi Aino-Maria, Koivuranta Linnea, Kopi Saku, Kouvo Meri-Tuuli, Kujanpää Vanessa, Kulmala Tiia, Kurvinen Anna, Lahti Eveliina, Laitala Onni, Lehtonen Tiia, Limnell Iida, Lipponen Nea, Matintalo Veera, Mikkonen Elisa, Mikola Julia, Mäkelä Aili, Mäkelä Laura, Mäkelä Sofia, Mäkipää Jasmin, Paavola Petra, Palmroos Sara, Pelli Linda-Lotta, Pitkäperko Ellinoora, Raitanen Marisanna, Rantala Tuuli, Rantanen Emilia, Rehakka Anni-Kaisa, Rytsölä Roosa, Saharinen Riku, Salminen Panu, Suni Ida, Timonen Rita, Turto Sanna, Uusi-Pärnä Venla, Viitamäki Aada, Voutilainen Heidi, Yli-Hellä Fanny, Yli-Korpela Riku, Åman Jere

Lauttakylän lukion aikuislinjan uudet ylioppilaat

Hakala Anni, Heikkilä Teemu

Punkalaitumen lukion uudet ylioppilaat

Anton Ahonen, Johannes Jaakkola, Meri Koskinen, Almina Ljesnjanin, Suvi Nieminen, Minttu Niiranen, Laura Pakarinen, Peppi Pohjamies, Lotta Ruhkala, Anna Salioja, Johanna Uotila, Martin Viskari, Emma Yli-Kauppila

Tampereen lyseon lukio

Jalo Alli, Sastamala

Kommentointi ei ole käytössä.