Lukija: “Kiitos Ystävyydenpuiston ehostamisesta”

Ystävyydenpuistoa on siistitty. Lukijan kuva.

Lämmin kiitos Sastamalan kaupungille Ystävyydenpuiston ehostamisesta. Nyt, kun penkkejä ja roskiksia on uusittu ja ystävyyskaupunkien kyltit saatu takaisin paikoilleen on puisto todella viihtyisä! On tärkeää, että myös pohjoispuolen palveluista sekä viihtyvyydestä huolehditaan, ja puisto on iso osa sitä.

Hienoa, että alueelle saadaan pian myös ruokapuisto ja Pyhiinvaeltajan puutarha. Olisi kiva, kun joku taho järjestäisi puistossa jotakin yhteistä ohjelmaa, kuten jumppaa tai konsertteja. Löytyisikö tällaiseen innokkuutta?

Rantoja rakastava

    • avatar EKo

      Kaipa mummutkin saavat tissutella, kun mukulatkin vetävät jotain, joka ei ole viinaa.

  • avatar nikoruusuvuori

    Olisi nuo kyltteihin menneet rahat ja työtunnit voitu käyttää mielenterveyspalvelujen parantamiseen. Puistoon ei tarvita melusaastetta, sitä tuottaa Laiturikahvila vastarannalla tarpeeksi!

Kommentointi ei ole käytössä.