Lujan junnut hurauttavat pelireissuille jalkapallon näköisellä menopelillä

Lauttakylän Lujan jalkapallojaoston puheenjohtaja Mikko Ojapelto vastaanotti K Caara Oy Volkswagen Center Huittisten myyntiipäällikkö Marko Solkiselta jalkapalloksi teipatun Touranin jalkapallojuniorien käyttöön.

Huittisten katukuvassa tulee kesän aikana näkymään yksi tavallista isompi jalkapallo. Lauttakylän Lujan jalkapallojaosto on saanut käyttöönsä Palloliiton pääyhteistyökumppanin Volkswagenin lahjoittaman auton. Valkoinen Touran näyttää mustien teippauksien ansiosta aivan jalkapallolta.

Yhteensä autoja luovutettiin kuluvaksi kaudeksi 14 suomalaisen junioriseuran käyttöön.

Auton käyttöön saaneet seurat valittiin hakemusten perusteella. Hakemuksessa tuli kertoa, miten autoa tullaan futiskauden aikana hyödyntämään. “Me perustelimme auton tärkeyttä sillä, että Huittisista joudutaan käytännössä aina kulkemaan pelimatkoja. Lisäksi teemme yhteistyötä muiden seurojen kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että myös treenit vaativat kulkemista”, jalkapallojaoston puheenjohtaja Mikko Ojapelto kertoo.

K Caara Oy Volkswagen Center Huittisten myyntipäällikkö Marko Solkinen kiittelee Lujan selkeää suunnitelmaa auton käytöstä. “On hienoa, että Laatuauton muuttuminen K-Caaraksi ei vaikuttanut tällaiseen yhteistyöhön mitenkään, vaan pystymme pikemminkin entistä paremmin olemaan mukana seurojen toiminnassa. Tässä tapauksessa olen erityisen iloinen siitä, että tuki menee sinne, missä sitä eniten tarvitaan eli  ruohonjuuritasolle junnutyöhön”, Solkinen sanoo.

Lue lisää ensi viikon Alueviestistä.