Vilhelmiina Prihti ja Aliisa Vuorinen voitokkaina Sastamalassa

Sastamala Open, naiset
Naisten mitalistit. Kuva: VaLePa.
Sastamala Open, miehet
Miesten mitalistit. Kuva: VaLePa.

Suosikit pitivät pintansa Sastamalassa beach volleyn SM-kiertueen avausturnauksessa.

Naisissa voittoa juhlivat kotikentällään Vilhelmiina Prihti ja Aliisa Vuorinen. He kaatoivat Mira Järveläisen ja Sonja Laitisen 2-0 (21-19, 21-18). Pronssin jakoivat Katja ja Tuuli Metsäkoivu sekä Oona-Maria Ojala ja Emma Tenhunen.

Miesten loppuottelussa hallitsevat Suomen mestarit Jyrki Nurminen ja Santeri Siren kukistivat Pekka Piipon ja Miro Määttäsen 2-0 (21-19, 21-10). Kolmannen sijalle tulivat Janne Marttila ja Pyry Topio sekä Joona Manninen ja Valtter Pennanen.

Aikuisten SM-kiertue jatkuu 28.-30. kesäkuuta Jyväskylässä.

Tulokset