Yleisöltä: “Kauppiaat, miksi hinnat ovat sentillä jaollisia?”

Kauppojen hinnoittelu hämmentää lukijaamme:

Citymarketin mainos Alueviestissä 3.7.:

Kurkku 0,79/kg, kukkakaali 2,49/kg kirsikkatomaatti 0,99/rs, käristemakkara 3,99/pkt, arinarievä 1,89/kpl, kanelipuusti 1,49/ps, smoothiet 2,99/plo, varhaisperuna 0,59/ps, sipulinippu 0,59/kpl, lihapullat 2,99/pkt, mustamakkara 4,99/kg. Kauppiaat, miksi hinnat ovat sentillä jaollisia? Ruusu sille yrittäjälle, jonka hinnat markkinoinnissa ovat pienimmillään jaollisia 5 sentillä (pienin todellinen maksuväline).

kuultavajaska  

  • avatar nikoruusuvuori

    Niin, kun täällä Jumalan hylkäämässä peräpohjolassa emme käytä 1 tai 2 sentin kolikoita?! Vai halutaanko täällä näyttää niille 4:lle saksalaiselle turistille jotka eksyvät Gregoraniaan että me olemme Eurooppalaisia

  • avatar nikoruusuvuori

    Ja kauppiaat joutuvat vastaanottamaan näitä 1 ja 2 sentin kolikoita!!

Kommentointi ei ole käytössä.