Auto töytäisi pyöräilijää Punkalaitumella – poliisi pyytää havaintoja

Yliajo Punkalaitumella
Poliisi etsii kuvan autoa. Kuljettajaa ja kyydissä ollutta matkustajaa pyydetään ilmoittautumaan. Kuva: Poliisi.

Auto törmäsi suojatietä ylittäneeseen mieheen Punkalaitumella viime viikon torstaina 4. heinäkuuta noin kello 16.25.

Havaintojen mukaan ajoneuvo oli osunut polkupyörän takarenkaaseen pyöräilijän ylittäessä suojatietä Punkalaitumen keskustassa, Lauttakyläntie 9:n kohdalla, ja poistunut paikalta pysähtymättä Urjalan suuntaan. Ambulanssi oli kuljettanut maahan kaatuneen uhrin sairaalaan vammojen tarkistukseen, mutta vakavilta vammoilta onneksi vältyttiin.

Silminnäkijöistä yksi on todennut ajoneuvon olleen pieni musta tavarankuljetusauto, jossa oli krominen valorauta edessä. Valorauta tunnetaan myös nimellä “karjarauta”. Toisen todistajan mukaan kyseessä on voinut olla malliltaan tila-auto. Todistajan mukaan mustan auton oikealla etuistuimella oli vanhempi nainen.

Ajoneuvon rekisterikilvestä on tehty osittainen havainto ja poliisi selvittää sitä rekisteristä.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää mustaa autoa kuljettanutta henkilöä tai matkustajaa ilmoittautumaan ja lisäksi tapahtuman nähneitä, mustan ajoneuvon mahdollisesti tietäviä tai muutoin asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Sastamalan poliisiin, numero 0295 415 027 (8-16) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi