LP-Vampula: Liigassa neljä neuvottelua loppusuoralla ja kaksi valmiina

Anastasia Boricheva.

LP-Vampula tiedottaa pelaajasopimuksista. Anastasia Boricheva ja Annukka Paloniemi liittyvät liigarinkiin, ja vielä neljä sopimusta on työn alla.

Vuonna 1990 syntynyt Boricheva on pelannut kaksi edellistä kautta keskitorjujana LiigaPlokin joukkueessa ja sitä edelliset kaksi kautta Pieksämäki Volleyssa. Nuorella naisella on nopea käsi, ja hänen odotetaan kehittyvän yhä paremmaksi pelaajaksi. Nimestään huolimatta 180-senttinen Boricheva on Suomen kansalainen.

Paloniemi palaa LP-Vampulan paitaan kahden vuoden tauon jälkeen. Ensimmäiset kaksi mestaruusliigakauttaan 23-vuotias pelasi Pölkky Kuusamon joukkueessa. LP-Vampulasta hän siirtyi LP Kangasalan organisaatioon ja tekee nyt siis paluun Huittisiin. 178-vuotias Paloniemi on pelannut sekä yleispelaajan että hakkurin paikoilla, ja ehtinyt kerryttää kokemusta myös nuorten maajoukkueista.

Liigajoukkue aloittaa kautensa Kangasalan vieraana. Ensimmäinen kotitaisto on Orpoa vastaan 28. syyskuuta kello 17 Tahto Areenalla.