Lukijan kuva: Emäntäkoulussa 50 vuotta sitten opiskelleet tapasivat

Karkun Kotitalous- ja Sosiaalialan oppilaitoksella oli taannoin iloinen jälleennäkeminen, kun emäntäkoulussa 50 vuotta sitten opiskelleet tapasivat toisiaan. Yli 60:stä silloisesta vahvuudesta paikalla oli 41 henkilöä. Kahdeksan joukosta oli siirtynyt ajasta ikuisuuteen.

Toisiaan pitkästä aikaa tavanneet olivat erittäin kiitollisia Tuula Jokiselle ja Raija Malmille, jotka olivat tehneet ison ”salapoliisityön” ja saaneet toimitettua kutsun lähes koko porukalle.

Entiset opiskelijat kuulivat tapaamisessa muun muassa mitä kaikkea oppilaitoksessa nykyisin voi opiskella ja totesivat, että paljon on muuttunut heidän ajoistaan. 50 vuotta sitten opeteltiin lähinnä sellaisia arjen taitoja, joita ajateltiin naisihmisen elämässään tarvitsevan.