Luja haki kauden kolmannen voittonsa Raisiosta

Luja HT lähti II-divisioonassa kauden kolmanteen peliin Raisioon viime torstaina. Peli sai Lujalaisittain salama-alun, kun RNKHocin maalivahti torjui Teemu Tattisen laukauksen, mutta jätti kiekon irralleen ja Miika Raittinen ohjasi kiekon maaliin. Ensimmäinen erä oli Lujan lukemin 0-1.

Ex-lujalainen, nykyään RNKHocissa pelaava Teemu Setälä tasoitti pelin lukemiin 1-1. Aktiivisesti pelannut Teemu Tattinen hyökkäsi yhdessä Miika Raittisen kanssa tehden Luja HT:n johtomaalin 1-2. Kun vielä ylivoimatilanteessa Mats Alitalo laukaisi viivalta kiekon vastustajan maalivahdin selän taakse, peli oli 1-3 Lujalle. Vastustaja oli kuitenkin voimissaan, käytti ylivoimatilanteet hyväkseen ja pystyi nousemaan takamatkalta tasoihin. Pelitilanne oli kolmannessa erässä 3-3. Hetken jo näytti hurjalta, mutta onneksi Markus Kankaanranta osui viimeisellä minuutilla vastustajan maaliin.

Lujalla oli pelissä paljon maalipaikkoja, joita hukattiin. Ylivoimapeliä saatiin pelata, mutta ei onnistuttu siinä kovinkaan hyvin. Valmentaja nosti esiin Mats Alitalon ja Teemu Väisäsen hyvän puolustuspelin. Lopputulos 3-4 toi joukkueelle voiton myös kolmannesta sarjapelistä. Seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina (12.10 klo 16) Huittisissa, jolloin vastassa on Chiefs Turusta.

Teksti: Omari