Huittisten Perussuomalaiset: “Uuden koulun paikan lisäksi pitäisi puhua sen tarpeesta”

Kuvituskuva Pixabay.

“Tämänkin lehden sivuilla on käyty keskustelua Huittisten uuden koulun paikasta. Me Huittisten Perussuomalaiset haluamme myös panna lusikkamme soppaan. Paitsi koulun paikasta haluamme, että puhuttaisiin uuden koulun tarpeesta. Syntyvien lasten lukumäärän per vuosi laskettua nopeasti noin 70 lapsen tasolle ei ole tarvetta lisätilalle.

Nykyisten ala-asteiden ollessa hyvä- tai tyydyttäväkuntoisia osoittaisi se päättäjiltä suurta tyhmyyttä poistaa ne käytöstä. Kyseenalaiset säästöt muuttuisivat kokoajan kasvaviksi kuljetuskustannuksiksi. Puhumattakaan koulumatka-ajasta esim. Tanokkaan periltä Huittisten keskustaan.

Kokonaan oma lukunsa on koko ajan kiristyvä Huittisten kaupungin talous. Se ei todellakaan mahdollista n. 13 milj. euron tarpeetonta investointia. Kaupungin talouden kohennettua ja syntyvien lasten lukumäärän kasvettua uuden koulun paikka on mielestämme vanhan kivikoulun paikka. Koulun vaatima infra on valmiina ja tontti perustamiskustannuksiltaan mielestämme ylivertainen.

Lisäksi emme turmelisi Huhkolan puiston virkistys- ja harrastusmahdollisuuksia. Mielestämme kaupunginvaltuuston päätökset eivät ole kiveen hakattuja, vaan olosuhteiden muututtua voidaan ne avata.”

Huittisten Perussuomalaiset ry