Vastine Perussuomalaisille: “Millaista lapsiperheystävällistä Huittista haluatte rakentaa?”

Koululainen, koulu, lapsi

“Perussuomalaisten ulostulon myötä haluan henkilökohtaisesti myös ottaa kantaa kouluasiaan, 19-vuotiaan opiskelijan nuoren, huittislaisen, mutta myös Huittisten kaupunginhallituksen jäsenen näkökulmasta.

Nykyinen tilaratkaisu on pidemmän päälle kestämätön.

Minä en henkilökohtaisesti halua tehdä sellaista politiikkaa, jonka seurauksena lapset joutuvat opiskelemaan liian suurissa ryhmäkoissa, syömään lounaansa urheiluhallin aulatilassa tai ahtautumaan liian pieniin tiloihin. 

Huittisissa on puhuttu myös paljon esimerkiksi varhaiskasvatuksen, musiikkiopiston ja liikuntasalitilojen puutteesta. Kouluinvestointi tarjoaisi tilat muillekin, kuin ala-astelaisille. 

Huolestuttavaa on, että Perussuomalaiset Huittisissa kokevat, ettei lapsemme Huittisissa vielä tästä huolimatta tarvitse uutta koulua. Millaista lapsi- ja lapsiperheystävällistä Huittista Perussuomalaiset haluavat rakentaa? 

Taloustilanne on poikkeuksellisen huono Huittisissa, sekin on myönnettävä. Joka tapauksessa koulu tultaisiin tekemään lainarahalla, ainakin osittain. Se 13 miljoonaa euroa kuitenkaan ei ole senttiäkään tarpeeton, jos se käytetään lapsiin ja nuoriin.”

Joonas Immonen, 19

Huittisten kaupunginhallituksen jäsen (kesk.)