Yleisöltä: Kuka vie klapeja Illosta?

“Järvenpään tila on Sastamalassa, Ylistenjärven eteläpuolella. Tämä on syntymäkotini, tilan omistamme sisareni kanssa nykyisin. Tila on Ylistenrannantiellä, joka nykyisin halkoo vähän pihapiiriä, kulkee liiterin editse. Tilan päärakennukseen murtauduttiin syksyn pimeydessä pari vuotta sitten, poliisi yritti selvittää murtoa.

Uutena tämän syksyn ilmiönä ovat klapivarkaudet, liiteristä on käyty muutamaan otteeseen varastamassa polttopuuta, klapitavaraa. Liiteriin varastoidut polttopuut on tilanomistajan omaisuutta ja tarkoitettu omaan käyttöön.

Toivon, että Ylistenrannantiellä liikkuvat hankkisivat polttopuunsa rehellisin keinoin ja jättäisivät muiden puupinot + liiterit rauhaan.

Epäilyttävistä toimista ja havainnoista pyydän ottamaan yhteyttä puhelimitse 050 307 8057.”

Tilan ja klapien omistaja,
J Vormula