Gallup: Lomailla kelpaa ilman luntakin

Huittisissa on vietetty kuluvalla viikolla talvilomaa, Sastamalassa koululaiset pääsevät nauttimaan vapaista ensi viikolla.

Sää ei ole talviurheilulajeja suosinut ja lomalaiset ovat joutuneet keksimään muuta tekemistä suksilla sivakoinnin sijaan.

Huittisissa Pick N Pay, JH-computer ja Freezer tarttuivat lomatekemishaasteeseen tänään perjantaina järjestämällä koko perheen tapahtuman.

Alueviesti vieraili paikalla kysymässä lapsilta, miten sujuu hiihtoloma ilman lunta.

Jenni Mikola

Jenni Mikola,  4 vuotta:

“Lomalla on pitänyt keksiä kaikenlaista tekemistä sisällä, koska ulos ei ole voinut mennä. Vesisade on ihan kurja juttu! Olen käynyt lomaviikolla Porissa Leo´s leikkimaassa ja mummun ja papan kanssa elokuvissa Puuvillassa. Loma alkoi mahtavasti, kun juhlimme 4-vuotissynttäreitäni. Toivoisin, että talvella tulisi vielä lunta, niin pääsisi leikkimään myös ulkona.”

Akseli, Venla ja Oskari Yli-Sipilä

Venla Yli-Sipilä 4 vuotta, Akseli Yli-Sipilä 9 vuotta ja Oskari Yli-Sipilä 10 vuotta:

“Ei haittaa yhtään, vaikka lunta ei ole, sillä olemme keksineet tosi paljon kaikkea muuta puuhaa, kuten käyneet uimassa Forssassa Vesihelmessä. Lämpimien ilmojen ansiosta olemme voineet rakentaa majaa ulkona, tämä on jo kymmenes maja, jota nikkaroimme. Huittisissa järjestetään loman aikana kivaa tekemistä lapsille, tänäänkin aiomme mennä vielä uimahalliin, missä on Wibit-rata ja sunnuntaina on tarkoitus osallistua yleisöluisteluun jäähallissa. Pulkallakin pääsimme laskemaan, sillä Kännölään on tehty hyvä pulkkamäki.”

Ida ja Ada Henttonen

Ida Henttonen 9 vuotta, Ada Henttonen 7 vuotta:

“Emme ole ehtineet kaivata lunta ollenkaan. Alkuloma meni kotona sairastellessa ja kipeänä pitää joka tapauksessa olla sisällä. Tervehdyttyämme olemme käyneet Fazerin tehtaalla Vantaalla ja tänään olimme koko aamupäivän Herra Hakkaraisen talossa. Kävimme Hakkaraisen talossa ensimmäistä kertaa ja se oli tosi kiva paikka. Lomalla tekemistä riittää hyvin, vaikka ilmat eivät oikein sovi ulkoiluun. Kivaa, että kaupassakin pääsee pomppulinnaan.”

Onni Niskanen

Onni Niskanen 8 vuotta:

“Asun Sastamalassa, joten minun lomani on vasta alkamassa. Olisi tietysti kivaa, jos sataisi lunta ja pääsisi hiihtämään, mutta uskon, että viikoksi riittää tekemistä muutenkin. Olen suunnitellut, että menen ainakin yökylään isoveljelleni Jaakolle Tampereelle ja Ikaalisiin kylpylään. Lisäksi minulla on ensi viikolla nimipäivä, joten varmasti juhlimme sitä syömällä jotain herkkuja ja kutsumalla sukulaisia kylään.”