Huittisten Hong Kongin myymälä suljetaan viimeistään kesällä

Hong Kong ehti toimia Huittisten keskustassa useita vuosia.

Huittisten Hong Kong myymälän toiminta loppuu viimeistään kesällä.

Tavarataloketjun yt-neuvottelut päättyivät viime viikolla ja neuvotteluiden seurauksena Huittisten ja Laitilan myymälät sulkevat ovensa.

Sulkemispäätöstä perustellaan sillä, että Hong Kong pyrkii luomaan tavarataloja, jotka on suunniteltu yhdenmukaisesti. Kaikki ketjun tavaratalot tulevat jatkossa olemaan kooltaan 2000 – 2500 neliötä ja sijaitsemaan paikoissa, jotka ovat isojen asiakasvirtojen äärellä.

Huittisten myymälän katsottiin poikkeavan tästä konseptista tilan ja sijainnin suhteen. Tavaratalo on kooltaan vain 860 neliötä. Lisäksi se sijaitsee ketjun näkökulmasta suhteellisten pienten asiakasvirtojen läheisyydessä.

“Huittisten ja Laitilan toimintamahdollisuuksien perusteella olemme päättäneet, että toiminnan jatkaminen ei ole enää mahdollista näissä kiinteistöissä tai näillä paikkakunnilla”, myyntijohtaja Tommy Dolivo toteaa.

Huittisten ja Laitilan tavarataloissa työskentelee yhteensä noin 15 henkilöä.

“Työsuhteet tulevat päättymään, mikäli irtisanomisen kohteeksi joutuvia henkilöitä ei kyetä irtisanomisaikana sijoittamaan uudelleen”, Dolivo harmittelee.

Huittisten myymälä tullaan sulkemaan kevään tai viimeistään kesän aikana. Myymälä toimii vuokratiloista, joista yritys luopuu.

“Päätös on ollut vaikea, mutta se on perusteltu liiketoiminnan optimoimiseksi ja tehostamiseksi”, Dolivo sanoo.

Jätä kommentti