Sastamalan kylien stailaus saamassa tuulta alleen – pihakilpailut nousivat esiin uudessa valmistelussa

Jo pienellä vaivalla ja ajatuksella tehty stailaus tuottaa silmäniloa.

Sastamalan kylien stailauksesta valtuustoaloitteen tehneen Petri Kuljun (kd) ajatukset ovat saaneet tuulta alleen. Kun kaupunginvaltuusto palautti annetun vastauksen uuteen valmisteluun, se tuotti tulosta.

Uudessa vastauksessa esitetään piha- ja ympäristökilpailuita. Niiden ounastellaan aiheuttavan kylien stailausta kuin itsestään.

Piha- ja ympäristökilpailuihin ajatellaan viittä sarjaa. Ne olisivat: omakotitalot ja niiden ympäristö, kerros-, rivi- ja paritalojen pihat ja ympäristöt, maalaistalojen talouskeskukset ja ympäristöt, yritysten pihat ja ympäristöt sekä kyläkuntien pihat ja ympäristöt.

Vastauksen ovat hyväksyneet tekninen lautakunta ja kaupunginhallitus. Seuraavaksi vastaus etenee kaupunginvaltuustoon.

Jätä kommentti