Sillankorvankadun palo tahallaan sytytetty? – “Oli ainekset suurempaankin tuhoon”

Kuva palopaikalta: Pauliina Vilenius.

Keskiviikkona iltapäivällä Sillankorvankadulla syttyneessä ulkorakennuksen palossa oli ainekset suurempaankin tuhoon, kertoo päivystävä palomestari Pasi Saari Pirkanmaan pelastuslaitokselta.

“Kun tulimme paikalle, oli vanha ulkorakennus ilmiliekeissä, samoin sen lähellä ollut henkilöauto. Keskityimme palon rajaamiseen, sillä lähellä sijaitsi autokatos ja isompi ulkorakennus”, Saari kertoo.

Palo saatiin Saaren mukaan nopeasti rajattua, minkä jälkeen alkoi varsinainen sammutustyö. Tuleen roihahtaneen ulkorakennuksen ja auton suhteen ei ollut enää mitään tehtävissä.

Saaren mukaan pelastuslaitos ehti paikalle juuri ajoissa.

“Siinä olisi voinut käydä huonosti, jos emme olisi saaneet paloa rajattua. Oli isomman palon ainekset olemassa.”

Palon syttymissyystä ei ole varmuutta, mutta Saaren mukaan useampien silminnäkijähavaintojen perusteella se olisi tahallaan sytytetty.

“Kansalaisten kertomusten perusteella on näin. On sitten teknisen tutkinnan ja poliisin asia, tuleeko tästä rikostapaus”, Saari sanoo.

Palopaikalle lähetettiin kahdeksan pelastuslaitoksen yksikköä, sillä kohde sijaitsee kaupungin keskustassa.

“Oli tiedossa, että palon leviäminen täytyy estää nopeasti. Nyt illalla paikalla on raivaustöissä vielä muutama yksikkö”, Saari kertoo.

Aiemmin Alueviestissä:

https://alueviesti.fi/2020/07/08/sillankorvankadulla-roihahti-vanha-ulkorakennus-paikalla-oli-useita-pelastuslaitoksen-yksikoita/

Sillankorvankadulla savutti.

Kommentointi ei ole käytössä.