Satosen aloite: Uimahallin rakentaminen Sastamalaan siirtyy, kuntalaiset Huittisiin uimaan?

Arkistokuva Huittisten uimahallista.

Kokoomuksen Arto Satonen jätti kokouksessa valtuustoaloitteen yhteistyöstä uimahallin käytöstä naapurikuntien kanssa.

”Koronakriisin aiheuttamien talousongelmien vuoksi Sastamalan uimahallin rakentaminen siirtyy eteenpäin. Kuntalaisten tarve päästä käyttämään uimahallipalveluita on kuitenkin välitön”, totesi Satonen.

Aloitteessa painotetaan yhteistyötä Huittisten kanssa. Esimerkiksi sunnuntait voisivat olla sastamalalaisten käytössä, koska halli on silloin muutoin kiinni. Kaupunki voisi myös järjestää kuljetuksia Huittisten uimahalliin.

Koska Sastamala on laaja, niin yhteistyöstä voisi keskustella myös Nokian, Porin ja Kankaanpään kanssa. Aloitteessa on 26 allekirjoittajaa.

Vasemmistoliiton Kari Oksanen esitti täysimittaisen frisbeegolfradan rakentamista Karkun keskustan Riihipuistoon. Allekirjoittajia on 19. Riihipuistossa on jo jääkiekkokaukalo.

  • Heikki M

    Satonen taas pihalla. Huittissa on Sastamalasta käyty jo vuosia. Huittisten saunakeskustelut ovat aina olleet monipuolisia, eikä Sastamalalaisia ole syrjitty. Sunnuntaiaukiolo olisi mukava, mutta pitää varmaa olla ne kävijät, jotka maksaa kulut.
    Mukava hallit on myös Harjavallassa ja Forssassa. Nokian halli on tuttu Kärppälän väelle, se tosin on aina täynnä.
    Itseä vähän ihmestyttää tuo Kiikan sulkeminen, ei siellä missään home haissut. Kyllä se vielä pari vuotta olisi mennyt, taisi olla ajatus kiihdyttää Vammalan hallin hyväksyntää. Vaikuttiko toiminnassa oleva halli valtion tukiin ?. No meni suunnitelma pieleen.

  • Mää Vaan

    Oli semmonen luulo Vammalassa että kun saadaan konstilla millä hyvänsä Kiikan halli kiinni niin sitten aletaan välittömästi tekemään Vammalaan uimahallia mutta ei se käynytkään niin kuten luultiin ja nyt sitten Sastamala on ilman uimahallia seuraavat 50 vuotta ja tätä Kiikan hallin sulkemista on moni uimari ihmetellyt.

    • Jerry

      Paikallisia tiedotusvälineitä seuraamalla olisi Kiikan uimahallin alasajon todellinen syy selvinnyt sinullekin.

      • Tom

        Olisi selvinnyt sinullekin. Miksi et itse seuraa paikallisia tiedotusvälineitä ja muodosta tosiasioihin perustuvaa mielipidettä uutisista sen sijaan, että luet ja arvostelet vain muiden mielipiteitä? Pysy asiassa: Mikä on mielipiteesi Satosen aloitteesta?

      • Jerry

        Minä olen seurannut tiedotusvälineitä ja niihin perustuen tiedän Kiikan uimahallin sulkemissyyn. Minulla ei ole tarvetta kehitellä salaliittoteorioita.
        Miksi hyökkäät minun kimppuuni? Vastasin asiallisesti edelliselle kirjoittajalle. Sinä taas vähemmän asiallisesti minulle.

      • Jerry

        Mikä on sinun mielipiteesi Huittisten kunnallispolitiikasta?
        Kommentoin alunperin ’Mä vaan’ kirjoitusta, en Satosen aloitetta.

      • Tom

        Pysy aiheessa: Mikä on mielipiteesi Satosen aloitteesta? Muiden mielipiteet ovat heidän omia oikeutettuja mielipiteitään, sinun asiasi ei ole niitä repostella.

      • Jerry

        Mitähän sinä itse sitten teet? Otatko kantaa Satosen ajatuksiin?
        Jankkaat ja jankkaat ja puutut minun sanomisiini.
        Mitäpä, jos tekisit itse sen mitä minulta vaadit.
        Itse asiassa alunperin ’mää vaan’ kommentoi aivan jotain muuta kuin Satosen kirjoitusta. Mikset kiukuttele hänelle?
        Siirry muualle trollaamaan.

      • Tom

        Minusta Satosen aloite on turha, se vain toistaa olemassa olevaa käytäntöä.. Mikä sinun mielipiteesi uutisesta on? Pystytkö luopumaan hetkeksi besserwisserismistä ja kommentoimaan asiallisesti itse uutista kunnioittaen muiden kirjoittajien oikeutta mielipiteeseen ilman sinun keskenkasvuista egon nostatustasi?

      • Jerry

        Ainoa kirjoittaja, joka tässä ketjussa on hyökännyt muita vastaan olet sinä.
        Minä puolestani lopetan nyt tähän. Et saa ainakaan minulta enää aihetta hyökkäyksiin.

Kommentointi ei ole käytössä.