Satosen aloite: Uimahallin rakentaminen Sastamalaan siirtyy, kuntalaiset Huittisiin uimaan?

Arkistokuva Huittisten uimahallista.

Kokoomuksen Arto Satonen jätti kokouksessa valtuustoaloitteen yhteistyöstä uimahallin käytöstä naapurikuntien kanssa.

”Koronakriisin aiheuttamien talousongelmien vuoksi Sastamalan uimahallin rakentaminen siirtyy eteenpäin. Kuntalaisten tarve päästä käyttämään uimahallipalveluita on kuitenkin välitön”, totesi Satonen.

Aloitteessa painotetaan yhteistyötä Huittisten kanssa. Esimerkiksi sunnuntait voisivat olla sastamalalaisten käytössä, koska halli on silloin muutoin kiinni. Kaupunki voisi myös järjestää kuljetuksia Huittisten uimahalliin.

Koska Sastamala on laaja, niin yhteistyöstä voisi keskustella myös Nokian, Porin ja Kankaanpään kanssa. Aloitteessa on 26 allekirjoittajaa.

Vasemmistoliiton Kari Oksanen esitti täysimittaisen frisbeegolfradan rakentamista Karkun keskustan Riihipuistoon. Allekirjoittajia on 19. Riihipuistossa on jo jääkiekkokaukalo.

 • avatar Heikki M

  Satonen taas pihalla. Huittissa on Sastamalasta käyty jo vuosia. Huittisten saunakeskustelut ovat aina olleet monipuolisia, eikä Sastamalalaisia ole syrjitty. Sunnuntaiaukiolo olisi mukava, mutta pitää varmaa olla ne kävijät, jotka maksaa kulut.
  Mukava hallit on myös Harjavallassa ja Forssassa. Nokian halli on tuttu Kärppälän väelle, se tosin on aina täynnä.
  Itseä vähän ihmestyttää tuo Kiikan sulkeminen, ei siellä missään home haissut. Kyllä se vielä pari vuotta olisi mennyt, taisi olla ajatus kiihdyttää Vammalan hallin hyväksyntää. Vaikuttiko toiminnassa oleva halli valtion tukiin ?. No meni suunnitelma pieleen.

 • avatar Mää Vaan

  Oli semmonen luulo Vammalassa että kun saadaan konstilla millä hyvänsä Kiikan halli kiinni niin sitten aletaan välittömästi tekemään Vammalaan uimahallia mutta ei se käynytkään niin kuten luultiin ja nyt sitten Sastamala on ilman uimahallia seuraavat 50 vuotta ja tätä Kiikan hallin sulkemista on moni uimari ihmetellyt.

   • avatar Tom

    Olisi selvinnyt sinullekin. Miksi et itse seuraa paikallisia tiedotusvälineitä ja muodosta tosiasioihin perustuvaa mielipidettä uutisista sen sijaan, että luet ja arvostelet vain muiden mielipiteitä? Pysy asiassa: Mikä on mielipiteesi Satosen aloitteesta?

   • avatar Jerry

    Minä olen seurannut tiedotusvälineitä ja niihin perustuen tiedän Kiikan uimahallin sulkemissyyn. Minulla ei ole tarvetta kehitellä salaliittoteorioita.
    Miksi hyökkäät minun kimppuuni? Vastasin asiallisesti edelliselle kirjoittajalle. Sinä taas vähemmän asiallisesti minulle.

   • avatar Jerry

    Mikä on sinun mielipiteesi Huittisten kunnallispolitiikasta?
    Kommentoin alunperin ‘Mä vaan’ kirjoitusta, en Satosen aloitetta.

   • avatar Tom

    Pysy aiheessa: Mikä on mielipiteesi Satosen aloitteesta? Muiden mielipiteet ovat heidän omia oikeutettuja mielipiteitään, sinun asiasi ei ole niitä repostella.

   • avatar Jerry

    Mitähän sinä itse sitten teet? Otatko kantaa Satosen ajatuksiin?
    Jankkaat ja jankkaat ja puutut minun sanomisiini.
    Mitäpä, jos tekisit itse sen mitä minulta vaadit.
    Itse asiassa alunperin ’mää vaan’ kommentoi aivan jotain muuta kuin Satosen kirjoitusta. Mikset kiukuttele hänelle?
    Siirry muualle trollaamaan.

   • avatar Tom

    Minusta Satosen aloite on turha, se vain toistaa olemassa olevaa käytäntöä.. Mikä sinun mielipiteesi uutisesta on? Pystytkö luopumaan hetkeksi besserwisserismistä ja kommentoimaan asiallisesti itse uutista kunnioittaen muiden kirjoittajien oikeutta mielipiteeseen ilman sinun keskenkasvuista egon nostatustasi?

   • avatar Jerry

    Ainoa kirjoittaja, joka tässä ketjussa on hyökännyt muita vastaan olet sinä.
    Minä puolestani lopetan nyt tähän. Et saa ainakaan minulta enää aihetta hyökkäyksiin.

Jätä kommentti