LP-Vampulan liigajoukkueeseen lisäystä – Deyshia Lofton Yhdysvalloista Huittisiin

Deyshia Lofton.

LP-Vampula Huittinen saa lisäystä Mestaruusliigassa kolme tappiota kokeneeseen joukkueeseensa, kun Yhdysvaltalainen Deyshia Lofton liittyy ryhmään.

Lofton on pelannut kolme kautta Indianan yliopistojoukkueessa. Hän on pelannut arvostetussa Big10-konferenssissa ja omaa yhden korkeimmista ura- sekä yhden kauden hyökkäysprosenteista koko Indianan lentopallohistoriassa.

Deyshia on 187-senttinen keskipelaaja, joka on pelannut myös laitahyökkääjänä. Uusi vahvistus on jo saapunut Huittisiin.

“Pelimme ei ole vielä lähellekään valmis, johtuen osittain päävalmentajan saamisesta Suomeen vasta lähes puolitoista kuukautta suunniteltua myöhemmin. Deyshia on yksi lisä tavoitteessamme kiriä hukattua aikaa takaisin ja päästä tasolle, jolla haluamme olla”, toteaa seuran manageri Timo Talvitie tiedotteessa.

Talvitie toivoo, että uusi vahvistus nähdään mahdollisimman pian tositoimissa.

Jätä kommentti