Äetsän, Kiikoisten ja Suodenniemen sivuterveysasemat pysynevät ensi vuonna suljettuina

Terveysasema.

Sastamalassa sosiaali- ja terveyspalvelut painiskelevat monien haasteiden parissa. Koronatilanne ei ainakaan helpota tiukkoja talouden näkymiä. Henkilöstön riittävyys ja saatavuus ovat myös vaikeutuneet merkittävästi.

Äetsän, Kiikoisten ja Suodenniemen sivuterveysasemat ovat tasapainotustoimenpiteenä pysymässä kiinni koko ensi vuoden. Terveyskeskussairaalan yksi osasto suljettaisiin kolmeksi kuukaudeksi.

Kiirevastaanoton aukioloajan leikkaamista illasta tunnilla sosiaali- ja terveyslautakunta ei hyväksynyt. Äänin 3-5 se katsoi, että ovet pidetään avoinna iltaseitsemään ja vastaanotto sulkeutuu iltayhdeksältä.

Talousarvioesitys menee kaupunginhallituksen ja valtuuston käsiteltäväksi.

Jätä kommentti