Miten suojaudut koronalta kauppareissulla? – Kasvomaskin käyttöä suositellaan koko maassa

Laina Tenkanen-Poikkeus, Karkku: ”Huolehdin käsihygieniasta ja olen ottanut kasvomaskin käyttöön. En ota kantaa siihen pitäisikö muiden käyttää maskia, mutta haluan pitää itsestäni huolen.”

Minna Koski-Orpana, Sastamala: ”Maski on nyt kasvoilla ensimmäisen kerran. Käsidesiä kuluu, ja pullo on aina mukana myös autossa. Olen vähentänyt kaupassakäyntiä koronan aikana, pyrin käymään asioilla kerran viikossa.”

Maire Sillanpää, Vammala: ”Olen ostanut maskeja, mutta vielä en ole käyttänyt niitä. Minulla on astma, joten maskin pitäminen ei ole ihan yksinkertainen juttu. Nyt maskeja näkyy kaupoissa paljon enemmän kuin aiemmin. Käsihygieniasta huolehdin, ja yritän aina valita sellaisen käytävän, jolla ei olisi muita asiakkaita.”

Sirpa Rahijärvi, Nurmijärvi: ”Maski, käsidesi ja välimatka ovat käytössä. Olen käyttänyt maskia kaupassa jo muutaman viikon ajan, ja mielestäni niin pitäisi muidenkin tehdä. Olen nähnyt läheltä, kuinka vaarallinen tauti koronavirus voi olla.”

Jätä kommentti