Heidi Salmivalli iloitsee ehdokkuudestaan Vuoden kaupan työntekijä -kilpailussa ja kokee, että myyjien työtä arvostetaan

Heidi Salmivalli tykkää myyjän työn monipuolisuudesta ja asiakaspalvelusta. Kuva: Salmivallin albumi.

1. Kuka olet?
”Olen Heidi Salmivalli, 25 vuotta, ylioppilas ja eläintenhoitaja. Eläimet ja eläintenhoito sekä vapaaehtoistoiminta eläinten parissa ovat lähellä sydäntä. Työskentelen myyjänä.”

2. Työskentelet Huittisten K-Market Härkäpakarissa ja Huhkolassa. Miten olet päätynyt kauppaan töihin? Kuinka pitkän kokemuksen alalta olet ehtinyt kerryttää?
”Kaupan alalla olen ollut nyt 7 vuotta. Aloitin kesätöillä Porin Lidlissä ja opiskelujen vietyä Kokemäelle päädyin silloiseen Siwaan töihin, josta matka on jatkunut erinäisten kiemuroiden kautta tähän pisteeseen. Huittisten K-Marketien lisäksi työskentelen Kiukaisissa.”

3. Mikä kaupassa työskentelyssä on parasta? Onko sinulla jonkin vastuualue vai teetkö kaikkia kaupan hommia tasapuolisesti?
”Parasta on monimuotoinen työ, työaikojen liikkuvuus ja se, että työssä saa toteuttaa itseään. Tietysti asiakaspalvelu on mielekästä.”

4. Nyt olet edennyt K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun loppusuoralle. Millä eväillä uskot päässeesi finaaliin? Miltä tällainen ehdokkuus tuntuu?
”Uskon, että hyvällä asiakaspalvelulla on suuri merkitys myös tässä asiassa. On ollut hienoa huomata, että työtäni arvostetaan!”

5. Voisi kuvitella, että asiakkaista tulee varsinkin pienessä kaupassa läheisiä. Tuleeko vakiasiakkaiden kanssa vaihdettua ilot ja surut?
”Vakiasiakkaat tuntuvat jo hyviltä ystäviltä. Kyllä heidän kanssaan tulee jauhettua kaikki asiat, niin pienet kuin isotkin.”

6. Kaupan alan työntekijöiden arvostuksesta on puhuttu paljon. Miten itse koet asian? Onko arvostus parantunut esimerkiksi koronaviruksen vuoksi?
”En ole huomannut konkreettista muutosta suuntaan tai toiseen, enkä ole pitänyt tilannetta lähtökohtaisestikaan ottaen huonona.”

7. Mikä on rakkain lapsuusmuistosi?
”Kun sain ensimmäisen mopon.”

8. Mistä ilahdut, mikä saa sinut hyvälle tuulelle?
”Eläimet, hyvä ruoka ja seura.”

9. Asut Kokemäellä. Mikä on parasta kotikaupungissasi?
”Kokemäki on erittäin kaunis ja rauhallinen, ihmiset ovat ystävällisiä.”

10. Terveisesi asiakkaille:
”Kiitos kaikille ja pysytään terveinä! Nähdään kaupalla.”

Jätä kommentti