Suosittu luontotempaus palkittiin, Sastamalassakin nukuttu porukalla monta yötä ulkona

Metsähotelli. Kuva: Suomen Latu

Nuku yö ulkona -kampanja on saanut Metsä360-tunnustuksen. Palkinto jaettiin ensimmäisen kerran.

Suomen Ladun tempaus haastaa nukkumaan ulkona loppukesän yönä. Siihen on osallistuttu Sastamalassa aktiivisesti esimerkiksi Vammalan Retkeilijöiden järjestämissä tapahtumissa. Äetsän Kunto -81 toteutti pari vuotta sitten yhden kahdeksasta valtakunnallisesti esiin nostetusta Metsähotellista.

“Kampanja on konkreettinen, kekseliäs ja edistää lisäksi sosiaalista tasa-arvoa. Näemme siinä merkittävää yhteiskunnallista ja kansainvälisesti skaalattavaa potentiaalia”, sanoo Sitran hiilineutraalin kiertotalouden teeman johtaja Mari Pantsar. Hänen lisäkseen palkintoraatiin kuuluivat ST1:n pääomistaja Mika Anttonen ja visionääri Peter Vesterbacka.

Marjatta ja Eino Kollin säätiön rahoittama palkinto jaettiin ensimmäisen kerran. Se on arvoltaan 30 000 euroa.

Jätä kommentti