LP-Vampula kukisti WoVon ja nousi playoff-viivan paremmalle puolelle

LP-Vampulan kotivoitto nosti joukkueen sarjataulukossa kahdeksanneksi. Kuva: Antti Kaskinen.

LP-Vampula Huittinen pelasi lauantaina Tahto Areenalla voitokkaasti. Historian ensimmäisessä tyhjille katsomoille pelatussa Mestaruusliigaottelussa kaatui Rovaniemen Woman Volley, ja voitolla 3-0 (25-21, 25-17, 25-19) huittislaiset nousivat playoff-viivan paremmalle puolelle, kahdeksanneksi. Joukkue on nyt tasapisteissä seitsemäntenä majailevan Nurmon Jymyn kanssa.

Ottelun alussa joukkueiden otteista heijastuivat hermostuneisuus ja yliyrittäminen, jotka mitä ilmeisimmin olivat seurausta pitkästä pelitauosta. Ensimmäisessä erässä pohjoisen vieraat saivat pelinsä paremmin kulkemaan, mutta huittislaiset saivat kuitenkin erävoittoon tarvittavat pisteet kasaan.

Kahdessa jälkimmäisessä erässä Vampula sai vieraista niskalenkin, eikä WoVolta löytynyt enää paukkuja siitä irti päästä.

Mila Viljasen passit löysivät tulikuumassa kunnossa olleet Taylor Miltonin ja Dayshia Loftonin. Edellisen joukkueiden kohtaamisen tavoin Iina Niemelän peli mahdollisti keskihyökkäyksen käyttämisen, jossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella nähtiin myös lupaavia otteita esittänyt Aleksandra Petrovic.

WoVon hakkuri Saana Lindgren aloitti ottelun hienosti, mutta loppua kohti pistetehtailu väheni. Keskipelaajaosastolla joukkueiden välinen ero oli selkein. Vampula ansaitsi voittonsa hyvällä yhteisellä pelillään.

”Olen tosi iloinen voitosta ja siitä, että pelit jatkuivat pitkän tauon jälkeen. Olo tuntuu siinä valossa helpottuneelta. Olemme harjoitelleet paljon ja nyt edessä onkin melkoinen otteluruuhka, kun pelejä on siirretty paljon”, tuumi LP-Vampulan luotsi Darko Dobreskov ottelun jälkeen.

Jätä kommentti