Hyvän mielen kengät levittää iloa ja haastaa Yhteisvastuukeräykseen Sastamalassa

Hyvän mielen kengät -kappaleen solistina esiintyy Villa Murtagh.

Helmikuun alussa käynnistynyt Yhteisvastuukeräys sai Sastamalassa kampanjan piristykseksi Hyvän mielen kengät -haastekappaleen, joka levittää hyvää mieltä ja Yhteisvastuukeräyksen viestiä sosiaalisessa mediassa.

Diakoni Marja Ritasen sanoittaman ja säveltämän kappaleen solistina esiintyy Villa Murtagh ja viulua soittaa Aava Murtagh. Orkesterissa soittavat pianossa Anu Mattila, rummuissa Tapio Tuuva, kitarassa Jukka Ritanen.

Videolla esiintyy myös seurakunnan varhaiskasvatuksen maskotti Nata-nalle, jota esittää Anneli Mäki-Laurila. Video on kerännyt jo muutamassa päivässä yli 500 katselukertaa.

Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla. Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia Suomessa ja kehitysmaissa.

Keräyksen tuotosta 40 prosenttia käytetään kotimaassa, 60 prosenttia ohjataan kehittyviin maihin Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahaston kautta.

Keräykseen voit osallistua seurakunnan lahjoitussivulla yhteisvastuu.fi/sastamala tai Mobilepaylla numeroon 85725. Keräyslippaita löydät useista Sastamalan alueen ruokakaupoista sekä Puistokadulta Löytöpisteestä.

Seurakunnan kotisivuilta sastamalaseurakunta.fi löytyy lisää tietoa tämän vuoden keräyksestä.

Jaakko Pirttikoski

Tältä kappale kuulostaa:

Jätä kommentti