Ellivuori houkuttelee kiitettävästi matkailijavirtoja, kansainvälistymis- ja digivalmiuksia nostetaan

Pirunvuori
Ellivuori.

Sastamalassa lisätään Ellivuoren matkailukeskittymän kansainvälistymis- ja digivalmiuksia. Alue on viime vuosina kasvanut ja uudistunut nopeasti.

Ellivuoressa on aloittanut monia uusia yrittäjiä, joiden verkostoitumista hanke tukee. Koronasta huolimatta kehittyvä alue on houkutellut kiitettävästi kotimaisia matkailijavirtoja ja loma-asuntorakentajia.

Yhteistyöhankkeen tavoitteita ovat muun muassa alueen valtakunnallisen vetovoiman ja tunnettuuden lisääminen edelleen, vastuullisen ja kestävän matkailun kriteerien tunnistaminen ja saattaminen bränditekijäksi sekä uusien palveluiden ja uuden yritystoiminnan kehittäminen.

Rahoitus sai puollon Joutsenten reitin hallitukselta.

Jätä kommentti