Katso suorana: Tihenevätkö vuorot Vammalasta ja Karkusta? – Sastamala tiedottaa junaliikenteestä

Sastamala on selvityttänyt raideliikenteen ja asemanseutujen mahdollisuuksia. Työ on valmistunut.

Kaupunki tiedottaa selvityksestä maanantaina kello 14 ja striimaa tilaisuuden suorana netissä. Voit katsoa lähetystä yllä olevasta soittimesta.

Avaussanat esittää kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg. Selvityksen sisältöä avaa projektipäällikkö ja diplomi-insinööri Eero Kauppinen Rambollilta. Maakuntajohtaja Esa Halme Pirkanmaan liitosta ja maankäyttöjohtaja Ilmari Mattila Sastamalan kaupungilta käyttävät kommenttipuheenvuorot.

Aiemmin on kerrottu, että kaupungin tavoitteena on saada lähitulevaisuudessa Vammalan ja Karkun rautatieasemilta lähijunaliikenne tunnin välein Tampereelle. “Tällä ratkaisulla myös Sastamala kytkeytyisi kiinteäksi osaksi Tampereen seudun työssäkäyntialuetta”, sanoo kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg.

Asiantuntijaselvityksessä arvioidaan lähijunaliikenteen lähtökohtia, aikatauluja, liityntäliikennettä, liityntäpysäköintiä ja asemanseutujen kehittämistä.

Jätä kommentti